Θέμα: κυβος 60 λτ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 24-04-17, 13:30
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned
 
Εγγραφή: 29-04-2015
Μηνύματα: 4.877
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από revolution1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρόνια πολλά Νίκο!
Εχθες έκανα την πρώτη κίνηση και ανέβασα 5% ενταση . Σκέφτομαι να ανεβάζω 5% τον μήνα.
Θα ρίξω σιγά σιγά και την φωτοπεριοδο από τις 12 στις 11 ώρες και βλέπουμε.

σε πόσο % ένταση το δουλεύεις,για πιο λόγο θελεις να ρίξεις την φωτοπεριοδο κατά μια ώρα,γιατί 5% ανέβασμα ανά μήνα?

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το κυανο. την προηγούμενη βδομάδα δεν έκανα αλλαγή νερού λόγο δουλειάς και το ενυδρείο ήταν πεντακάθαρο. Μετά έκανα αλλαγή και βγήκε πάλι λίγο κυανό στον αραγωνιτη. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή αν είναι τυχαίο.

όταν κάνεις αλλαγη νερού,συφωναρεις και αραγωτιτη με σκούπα βυθού?

Παρήγγειλα και ένα ηλεκτρονικό τεστ φωσφορικων της hanna που είχα βάλει στο πρόγραμμα καιρό γιατί με τα υγρά δεν βγάζεις άκρη. Οπότε θα έρθει με το καλό και βλέπουμε.

πολύ καλή κίνηση,ελπίζω να πήρες το u.low!


Σε γενικές γραμμές το ενυδρείο πάει σούπερ και αν ήμουν διαφορετικός άνθρωπος δεν θα πείραζα τίποτα.!
Απλά σκαλίζω και ψαχνω γενικά περισσότερο για να μαθαίνω και να βλέπω τις διαφορές στο σύστημα μου ώστε να αποκτώ εμπειρίες!

Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται κουκλί το ενυδρείο και το χαίρομαι όσο δεν φαντάζεσαι!
-------------------------
Επίσης σκέφτομαι σοβαρά να προσθέσω 2 fire shrimp ποια η γνώμη σας παιδιά?
καλά κάνεις και το ψάχνεις Αρη και έτσι πρέπει,απλά πρόσεχε γιατί ένας ύφαλος μπορεί να λειτουργεί σωστά με πολλούς και διαφορετικους τρόπους,εάν όμως υπάρξει κάποιος συνδυασμός αυτών,μπορεί να έχεις αρνητικά αποτελέσματα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-04-17 στις 22:34
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries