Θέμα: κυβος 60 λτ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-03-17, 06:35
Το avatar του χρήστη michalos
michalos Ο χρήστης michalos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Προεπιλογή

καλημερα , επειδη δεν εχει μηκος το ενυδρειο ο κυκλοφορητης δεν θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατος ,αλλ μπορεις να κανεις οτι εκανα δηλ ο κυκλοφορητης να μην χτυπαει απευθειας τα κοραλια αλλα απο "σποντα"
Εγω τον εχω (τον κυριως 2500lt/h)να σημαδευει προς το πλαι (στο πλαινο τζαμι) κ λιγο χαμηλα οποτε το νερο με την επιστροφη που κανει απο την σποντα μετα χτυπαει τα κοραλια ,αλλα ετσι με πολυ μικροτερη δυναμη
εχω κ ενα 2000lt/h να σημαδευει την επιφανεια για να κανει κυματισμο
με τους 2 κυκλοφορητες 2500+2000 + το φιλτρο του 700lt/h που λειτουργει κατα το ημισυ σαν κυκλοφορητης ,εχω δηλ παμω απο 5000lt/h στον κυβο 60lt αλλα ειναι ετσι τοποθετημενει που τα κοραλια η κυκλοφορια απλα τα "χαιδευει "ελαφρα
βεβαια εξαρταται κια απο το στησιμο που εχει ο βραχος και τα κοραλια στο ενυδρειο
Το καπακι για μενα χρειαζεται -εκτος αν δεν γινεται αλλιως - για 3 λογους , 1ον για την εξατμιση 2ον για την σκονη που θα μπαινει χωρις αυτο κ 3ον για κατι πηδηχτουληδες αλα και σαλιγκαρια η αστεριες που μπορει να βγουν εξω χωρις αυτο. Οι πιο ειδικοι ας πουν γνωμες γιαυτο εγω με τα λιγα που ξερω αυτο πιστευω
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,08755 seconds with 10 queries