Άλγη ή κυανοβακτήρια?
Τι θα μπορούσε να είναι αυτή η καφέ στρώση πάνω στα φυτά?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f200ac6137.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4757a34982.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
καλησπερα Γιώργο!
χαμήλωσε αν μπορείς το μέγεθος στις φώτο, γιατί έτσι είναι πολύ δύσκολη η παρατήρηση τους! |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
καφέ άλγη είναι
το ενυδρείο πόσο καιρό τρέχει ; έχεις κάνει μετρήσεις ; ρίχνεις λιπάσματα ; έχεις co2 ; τι φώτα έχεις και τι φωτοπερίοδο ; ΥΓ θα σε παρακαλούσα να βάζεις πιο μικρές φωτογραφίες , μας βγήκαν τα μάτια :) |
Παράθεση:
600 Χ 600 είναι υπεραρκετά |
Παράθεση:
το μέγεθος αν γίνεται ας μου πει κάποιος πως μικραίνει γιατι δεν ξέρω Από φώτα έχω δύο grolux και φωτίζουν 6 ώρες την μέρα Επισεις να πω πως το φυτό είναι σε αυτην την κατάσταση...δηλαδη δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου...εδώ και 2 μήνες που το έχω |
Πόσα βατ είναι οι λάμπες ;
Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο ; Μετρήσεις ; Αλλαγές κάθε πότε κάνεις και πόσο τη φορά ; |
Παράθεση:
αλλαγές κάθε βδομάδα 60-70% Am:0 No2:0 No3:10 |
θα σου έλεγα να κόψεις τελείως τα λιπάσματα και το excel
και να βάλεις μόνο καμια ταμπλετίτσα τίποτα άλλο η καφέ αλγη δεν το αφήνει να αναπτυχθεί |
Παράθεση:
ποιο υπόστρωμα έχεις ;
αν έχεις ενεργό υπόστρωμα, βάζεις και ταμπλέτες , ρίχνεις και λιπάσματα και έχεις τόσα λίγα φυτά μάλλον μου ακούγετε λογικό να έχεις άλγη |
Παράθεση:
Θα σου πρότεινα να το σταματήσεις όλα,
λιπάσματα και ταμπλέτες να δεις πως θα πάει μη το πιέζεις |
Παράθεση:
Παράθεση:
αλλά κόβοντας το φαγητό από την άλγη μπορεί και να μειωθεί ή να εξαφανιστεί |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board