Reef in the roof
Μιας και με τρώει το χέρι μου (αλάτι ειναι αυτό..! :D ) και βρέθηκε λίγος χώρος και χρόνος, λέω να ξεκινήσω ενα μικρό reefάκι, τοποθετημένο στην οροφή του σπιτιού μου, που αυτη τη στιγμή βρίσκεται η καραντίνα και ενα αναρχοαυτόνομο refugium-fish project, εξού και το όνομα του.
Για το τι και πως θα ειναι εχω καποιες σκέψεις αλλα θα αποφασισθεί στην πορεία! |
καλος ειρθες και καλη αρχη σου ευχομαι! ριξε μια ματια στα ενυδρεια των μελων και στα θεματα περι αλμυρου και οτι θες.. ελεφθερα :D
|
Φίλε καλη συνέχεια συμπλήρωσε την φόρμα. άμα θέλεις.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=70893 |
καλή αρχή Γιωργο να έχεις!
ότι χρειαστείς σε βοήθεια ακόμα και να έρθουμε από εκεί,μην διαστάσεις να μας πεις,χαρά μας θα είναι! αναμένουμε...... |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Το καφεδάκι θα το πιούμε ετσι και αλλιώς, εχουμε και το τρέχων reef να χαζεψουμε, αυτο που χρωστάω την παρουσίαση :lol: ------------------------- Παράθεση:
Θα την συμπληρώσω με οτι έχει κλείσει μεχρι στιγμής και την τροποποιούμε στην πορεία :D |
Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει τέλειο Γιωργο και οδηγός ίσως για επίδοξους μάστορες που θα θέλουν να κάνουν ένα νάνο ενυδρείο αλλά με προδιαγραφές μεγαλύτερων.
|
Θα περιμένουμε με αγωνία Γιώργο το ξεκίνημα του νέου σου ενυδρείου.
|
καλημέρα Γιωργo!
είχαμε καμία εξέλιξη στο project σου? |
Γιώργο υλοποίησες τελικά την σκέψη σου ;
|
Παρένθεση στο θέμα!
----------------------- αλλαγή όροι χρήσης του photobucket, παρακαλούμε να ενημερωθείτε εδώ για την διασφάλιση των φωτογραφιών σας, στο φόρουμ μας! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board