Τι ειδος αλγης;
2 Συνημμένο(α)
Εχω ψαξει διαφορους οδηγους με φωτογραφιες,δε βρηκα ακρη.Καθαριζει δυσκολα κ μονο με καλο τριψιμο κ σε δυο μερες ειναι ξανα εκει.Χρωματος γκριζομαυρου.Αν χρειαζεστε αλλες πληροφοριες πειτε μου
|
Δεν μου κάνει για κάποια άλγη, αν και πιο σκουρόχρωμος ίσως να είναι μύκητας από αυτούς που βγαίνουν στα ξύλα όταν τα βάζουμε πρώτη φορά στο νερό...
|
Βγαινει μονο πανω στη μοσσ κ οταν τα βγαζω συνηθως ειναι σα χνουδωτες μπαλες.Τα ξυλα τα εχω μεσα ενα χρονο.
Παιζει να ναι bba;γι αυτο δε βρηκα ακρινη στοιχεια.αλλοι λενε πολυ αλλοι λιγο φωςμαλλου λιγο αλλου πολυ διοξειδιο κλπ.Ειχα πολυ φως.με ειπαν εβαλα λιγοτερα...τι να κανω;Ειναι νευρικο,ενω ειμαι συνεπης στη ρουτινα του,σε δυο μερες τσουπ να ειναι σα να μην τα εβγαλα.Η μοσσ που βλεπετε ηταν απο κλαδεμα κ την εδεσα μολις το σαββατο κ τωρα ειναι σα να πιασε μουχλα... |
Δοκίμασες να ρίξεις τοπικά seachem excel ή οξυζενέ?
Σίγουρα για την moss θα ναι οτι χειρότερο αλλά για να δείς πως ανταποκρίνεται? |
Παράθεση:
|
Εξελ περιμενω να φερει τη μεγαλη συσκευασια που περιμενω να προμηθευτω μεσα στο σκ.
Επισης υπαρχει περιπτωση η προσθηκη αεραντλιας να βοηθησει καπως; |
Μάλλον θα το κάνει χειρότερα μιας και θα μειωθούν τα επίπεδα Co2
|
Κ φτανει απλως η αναταραξη της επιφανειας για σωστη οξυγονωση;Τα βακτηρια στο φιλτρο διαβασα ειναι αεροβια αρα χρειαζονται οξυγονο.Κ ειναι μονομαχιερα...δς θελει πολλη κινηση ειδα...:confused:
|
Παράθεση:
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Λογικα παιδια...θα ναι γεματο σπορια το ενυδρειο απ την αλγη σωστα;;;Ακομα κ νεα μοσσ να παρω κ να τη βαλω σε υπερμαγγανικο καλλιο...καποια στιγμη θα ξαναπιασει λετε;
Επισης η μοσσ μπορει να καθαριστει με υπερμαγγανικο καλλιο ή ειναι ευαισθητο"πλασμα"; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board