Παρασιτα & Θεραπεια
Παράθεση:
ποιο θεωρείτε το πιο καλο φάρμακο για την καταπολέμηση των παρασίτων?? Και ποιο τροπο θεωρείτε ασφαλεστερο ωστε να βάλετε νεα ψαρια σε ενυδρείο?? για παράδειγμα έβαλα σε 2 ενυδρεία νεα ψάρια χωρις να τα προσέξω καλα και ενα ενυδρείο εχει τωρα Ick και το αλλο εχει στα 2 νεα ψαρια με anchor worms και δεν ξερω αν πρόλαβα και δεν εχει μολυνθεί και αυτο το ενυδρείο μιας και τα χωρισα οταν τα ειδα |
αλατι στα προσβεβλημενα με ικ και πανακουρ για τα σκουλικια
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ειναι απο τα αγαπημενα μου φαρμακα.... το gdex εκανα θεραπεια αλλα δεν ξερω αν ειχα κατι και αν χρειαζοταν να κανω οποτε δεν εχω αποψη αν εκανε δουλεια... σε 2 μεγαλα shubukin που αγορασα για το μαγαζι τα ψαρια ειχαν anchor worms... ηταν σε αθλια κατασταση. τα εβαλα στο αλατι και esha2000 αλλα μετα απο 2 μερες τεζα.... |
το gdex είναι για τα σκουλήκια , αυτο έχω διαβάσει
|
|
Παράθεση:
αυτά και τα 3 ταυτόχρονα μπαίνουν ? :o |
Παράθεση:
http://www.eshalabs.eu/europe/produc...xsupregsup.pdf This further complicates matters and can drive the aquarium hobbyist to despair. However, eSHa gdex and eSHa EXIT - Anti Whitespot Treatment and/or eSHa 2000 - Fungus, Finrot and Bacteria Treatment or eSHa HEXAMITA - Discus Disease Treatment can safely be used in combination to provide you with a powerful and broadly effective tool for curing your fish. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board