χρειαζοναται co2 η moss??
καλησπερα μειλαμε για πελια κριστ μας εχιναδορους βαλινσεριεςκ ισως λιγη ντοματια..θα παιξει ρολο η μπουκαλα co2?θα χρειαστο υποστρομα?
|
Τα συγκεκριμενα φυτα θεωρουνται χαμηλων απαιτησεων και πιστευω οτι μπορουν να αναπτυχθουν σχετικα καλα και χωρις CO2. Με την προσθηκη CO2, ομως, σιγουρα θα εχουν καλυτερη και ταχυτερη αναπτυξη, οπως συμβαινει με ολα τα φυτα.
|
υποστρομα θανε περιτο τεο?
|
Με καμια ταμπλετα κοντα στις ριζες θα εισαι μια χαρα, πιστευω. Εκτος αν εχεις σκοπο με τον καιρο να βαλεις και αλλα φυτα που το χρειαζονται.
|
Με αυτά τα φυτά ούτε υπόστρωμα ούτε διοξείδιο χρειάζεσαι. Κάποια στιγμή αργότερα θα τους βάλεις καμιά ταμπλετίτσα και θα είναι μια χαρά. Αρκεί να μην κάνεις υπερβολές με φωτισμό.
|
φωτιστηκο το μαμησιο του ριο 2x45 wat!
|
το υποστρωμα παντα βοηθαει και μισο μισο μπορεις σιγουρα θα το εκτιμησουν τα φυτα σου.απο την αλλη και να μην βαλεις μια χαρα θα πανε
|
οταν λες μισο μισο???
|
μισο υποστρωμα μισο χαλικακι λεπτοκοκο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board