Αντλία για σαμπ!
Ψάχνω αντλία 2500-3000l/h αθόρυβη και με χαμηλή κατανάλωση,διότι μετά από διακοπή η παλιά τα έπαιξε.Τι έχετε να προτείνετε;
|
Εγω εχω την syncra 3.0(2700 lt/ω) μπορω να πω αρκετα αθορυβη ειδικα τωρ απου την εχω κρεμαστη μεσα στο σαμπ τα ανεμιστήρια ακούγονται πιο πολυ.. Εμπειρια απο αλλες δεν εχω.. Και κατανάλωση αν θυμαμαι 45 βαττ.!
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Την silent λεω..
|
Jebao dct 3000
|
Μπορεις να πεις μερικα χαρακτηριστικά της?? Τιμη;; ποιότητα;; εχω διαβασει μερικα αρνητικα σχολια του τύπου οτι χαλανε μετα απο καποιους μηνες λειτουργιας.
|
|
Η Jebao η αντλίες βγαίνουν στάνταρ με τους κοντρόλερ;
|
Και εγω για Jebao θα κοίταζα αν ήταν για σαμπ,
λίγο ακριβή αρχική τιμή , αλλά πιο οικονομική στη λειτουργία, από αντοχή στο χρόνο δεν ξέρω |
http://www.petsupermarket.gr/9319/%C...o-dcs3000.html
Καλη τιμη εχει νομιζω!! Τι αντοχη εχει στο χρονο ομως? Απο καταναλωση ειναι αυτο πυο υποσχεται? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εγώ έχω την dct12000 περίπου 5 μήνες , δεν θυμάμαι και καλά καλά, δεν παρουσίασε κάτι , θεωρώ ότι είναι οικονομικές για αυτό που προσφέρουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
|
Παράθεση:
|
Παρακαλωω, για θαλασσινό την ψάχνεις;
|
Παράθεση:
|
Τελικά φίλε ποια αγόρασες; Είμαι στο ψάξιμο κ εγώ για το ενυδρείο μου:cool:
|
Πήρα την jebao dct4000,δεν ακούγεται καθόλου(δεν περίμενα τόσο αθόρυβη).
|
Αν σε ενδιαφέρει, κοίτα και για την σειρά DC Runner της Aqua Medic.
|
Αν η jebao είναι σαν του κυκλοφορητές της να μας λείπει το βύσσινο. 9 στους 10 μετά απο 1,5 χρόνο είναι για πέταμα. Εγώ προσωπικά απογοητεύτικα απο την συγκεκριμένη μάρκα. Ακόμα και στο powercone 250 που έχει jebao σκέφτομαι να την αλλάξω.
Για τις άλλες δεν έχω άποψη να σου πω |
Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος(και από κυκλοφορία και από ησυχία).Όσο για αντοχή θα δούμε σε βάθος χρόνου!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board