Εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος.
|
Μπράβο Γιώργο, χαρά στο κουράγιο σου :)
Πάντως απορώ πως υπάρχει ζωή στον Κηφισό, πέφτουν τόσα απόβλητα εκεί :( Τον έχουν σκίσει |
Πολύ όμορφες φωτό :)
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχει τόση πρασινάδα εκεί :cool: |
μπράβο ρε Γιώργο ευτιχως είσαι και εσύ και βλέπουμε και λίγο. φύση.
κάπου την έχω δει αυτή την μπλουζα:p ΥΓ Τάκη το ψάρι στην φώτο αθερινα ήταν καποτε:D:D πλάκα πλάκα οι βόλτες στην φύση έχουν αξία ανεκτίμητη. και πάλι μπραβο και ευχαριστουμε |
Ωραιος Γιωργη!!
Δεν μπορεις να κατσεις στα αυγα σου! :D |
πεστο ψεματα:D
περιμενε να δεις τι ξυλα εχω βρει για το ενυδρειο:) την επομενη βδομαδα θα τη συνεχισω τη διαδρομη γιατι σημερα δεν ηθελα να κουραστω παρα πολυ,μια μερα ρεπο ειχα:D τα τσιμεντενια καναλια που φαινονται εναι στον κομβο της μεταμορφωσης. τα πιο ωραια ειναι απο κει και μετα:) |
Τα πιο ωραια κομματια βρισκεις εκει;)
Ειχα γεμισει τον τοπο σε καποια φαση με ξυλα που μαζευα:D |
update.
τυχαινει να μενει η κοπελα μου εκει απεναντι απτο ποταμι και σημερα το βραδι που περασα,πετυχα εναν ασβο!:o μεγαλος κιολας! ειχε βγει στην πλαγια πανω απτο ποταμι(ειναι αποτομη η ακτη σεκεινο το σημειο) και περπαταγε κατα μηκος,παραλληλα με το ποταμι.επαθα πλακα.μιλαμε το μερος ειναι μεσα στην αθηνα:D κοντεψα να σκασω που δεν ειχα τη φωτογραφικη μαζι μου!!! τωρα που τον ειδα θα ξαναπαω να τον πετυχω για φωτογραφιση. καθε βραδι θα βγαινει:) |
Η φύση αντιστέκεται!
*ελπίζω η κοπέλα να φοράει μικρό νούμερο παντόφλα...ενυδρεία, ορειβασία, ποτάμια, ασβοί....:D:D |
αστα να πανε κλεο,μεγαλο φοραει:D
|
Εχω δει και γω Γιωργο αλεπουδες,σκατζοχοιρους..Κοιτα να γινουμε γειτονες αχαχχαχαχχα
|
καλα θαναι μπιλ,αλλα πεφτεις λιγο μακρια στη σαμο:D
εχεις καμια σχεση με νεα φιλαδελφεια? |
Παράθεση:
|
αααα,δεν τα'ξερα αυτα:D
παιζει και να γινουμε γειτονες τοτε:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board