Να σε ρωτήσω κάτι;;; ποιές οι διαφορές στα Labidochromis mbamba και στα afra mbamba;
|
Τα Afra Mbamba είναι Cynotilapia, ενώ τα δικά μου είναι Labidochromis.
Η βασική διαφορά που παρατήρησα (εκτός του ότι είναι άλλη οικογένεια, και πως τα L. Mbamba έχουν αρκετό κίτρινο πάνω τους) είναι ότι τα Labidochromis Mbamba είναι ίσως το πιο επιθετικό Labidochromis που έχω φιλοξενήσει, ενώ τα Cynotiapia είναι πολύ 'ευγενικά' και ντροπαλά ψάρια σε γενικές γραμμές. Μπορείς να διαβάσεις και για τα δύο, παρακάτω: Cynotilapia: http://www.bigskycichlids.com/Cafra_mbamba.htm Labidochromis: http://www.cichlid-forum.com/articles/l_mbamba.php |
συλλαμβανεσαι αδιαβαστος ιωαννη !!! :smt117:smt075
ετσι για την ιστορια, τα afra cyn. ειναι απο τα πιο επιθετικα mbuna.:smt058 |
ε τότε κάποιος πρέπει να τους το πει ότι είναι επιθετικά!
Όταν τα είχα μαζί με τα Socolofi μου, τρώγανε μάπες καθημερινά!... Κάποια στιγμή, έφυγαν τα Cynotilapia Afra και ήρθαν τα Labidocrhomis Mbamba, έκτοτε, οι πρώην 'τσαμπουκάδες' Socolofi, κάνουν τον +-3 ... Δάσκαλε γαύρε, :confused: είμαι πλέον σίγουρος, ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, και απλά παίζει σε γενικές, συγκριτικές, γραμμές ο χαρακτήρας του κάθε είδους. |
Παράθεση:
Συμφωνώ απόλυτα... Αμένα τα C. Afra μου κάνουν καλά ακόμη και τα Ps. Demasoni!!!!! |
1 Συνημμένο(α)
και μία photo από τον Afra moy!!!!
|
Παράθεση:
κουκλος ο μαγκας. Γιαννη μηπως δεν ειναι αυτα για τα οποια λεμε? εισαι ο μονος που ακουω να το λες αυτο. η τους βαζεις κανα περιεργο ...χορταρακι στο φαι, και πεφτουν σε καταστολη? :D περασαν απο τα χερια μου αρκετα, φταναν σε σημειο να κυνηγανε venustus του μισου κιλου, δεν βρηκα κανενα παντως οπως λες εσυ. εχω την εντυπωση οτι εχεις ψωνισει σβερκο αντι ...στηθος! zw παντως αν θες γνησια να σου...βρω!! ;) |
Θα βγάλω με την κάμερα κανα δυό φωτό, με έχετε βάλει σε αμφιβολίες... γιατί η φωτό του Μάρκου, μοιάζει πολύ στον μεγάλο αρσενικό μου. Ο δικός μου απλά έχει αρκετά λιγότερο κίτρινο πάνω του... είδωμεν!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board