Σαλιγκαρι;
Παιδια καλησπερα!σημερα στο ενυδρειο μου βρεθηκε αυτο!πανω σε ενα φυλλο της μιας ανουμπιας!καλο ειναι αυτο τωρα ή οχι;και πως μπορει να βρεθηκε;Το ενυδρειο στρωνεται εδω και μια εβδομαδα με τροφη.
|
1 Συνημμένο(α)
Να και η φωτιγραφια
|
Και νομιζω οτι καθαριζει τα φυλλα της ανουμπιας απο κατι τριχιδια(αλγη;) που εχει δημιουργηθει!
|
Σαλιγκάρι ramshorn φαίνεται να είναι καλό είναι δεν πειράζει τίποτα εκτός από άλγη :P
|
Λογικα θα υπηρχε αυγο-αυγα πανω στα φυτα;
|
Ίσως.. μπορεί και να ήρθε μικρό μαζί εμένα πριν λίγες μέρες έσκασαν κάποια αυγά και είναι μια σταλιά τα μικρά αλλά μεγαλώνουν γρήγορα. Αν είναι από αυγό ίσως να έχει και φίλους μαζί :p
|
Παντως αν ηταν να τρωει τα φυλλα θα ειχε ξεκινησει λογικα ε;το βλεπω να μασουλαει αλλα τρωει στην επιφανεια του φυτου.νομιζω αλγη τρωει!ο πρωτος κατοικος του ενυδρειου!
|
Άλγη τρώνε δε πειράζουν τα φυτά απ όσο ξέρω. Εμένα πάντως ακόμα δεν έχουν φάει κανα φυλλαράκι :p
|
Καλοδεχουμενος λοιπον ο φιλος!χεχε!ας δουμε αν εχει να συμπληρωσει καποιος,κατι!
|
Mια χαρά τυχερός είσαι :) Αυτόματοι καθαριστές φυτών τζαμιών :D:D Συνεργείο κανονικά ;)
|
Χαχαχα!καλα παιδια δηλαδη!σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση!
|
Τα καλύτερα έγω τα έχω παντού σε φυτεμενο , σε betta , σε γαρίδες και σε Λίμνες ;) Άν κάνανε και καμια δουλεια στο σπίτι θα αξιζαν το βάρος τους σε χρυσό :D:D
Ramshorn παντού :D |
Χαχαχαχαχα!!τυχερος λοιπον!μηπως ομως υπαρχει περιπτωση να γινουν μεζεδακια στο μελλον?κριμα θα ειναι!
|
Τι ψάρια θα βάλεις ??
|
Ramshorn ειναι , οπως ειπωθηκε.
Σε λιγους μηνες θα γινουν δεκαδες.. Κανουν δουλεια ομως;) |
Endler θα ηθελα,αλλα μου ειπαν δυσκολο να βρεθουν.κατι ευκολο θα ηθελα παντως.ειναι το πρωτο μου και φοβαμαι αρκετα..
|
Μια χαρά είναι το σαλιγκάρι, και αν βρεις να βάλεις και άλλα.
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ; Οταν χρειαστείς endler βάλε μια φωνή :) |
Καλη σας μερα!60 λιτρα ειναι το ενυδρειο.
|
Φυτεψε το καλα τότε με εύκολα φυτά και οταν είναι μιλάμε για να σου δώσω endler, αλλά μη βάλεις και άλλο ειδος ψαριών μέσα
|
Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!ναι,δεν σκοπευω να βαλω άλλα αν βρεθουν.φανταζομαι 3-4 το πολυ;τα φυτα ηδη εχουν παρει τη θεση τους στο ενυδρειο...:)
|
Γεμισε το με ευκολα φυτά
δες εδώ πως έγινε σε 2 μήνες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89805 οταν τελείωσεις με στρώσιμο μιλάμε |
Ναι,το διαβασα προχθες!πολυ ωραιο!ωραια,με το καλο θα επικοινωνησουμε!σε ευχαριστω και παλι!
|
Παράθεση:
|
Για γκαπυ δεν το σκεφτομαι καθολου!
------------------------- Τελικα τα σαλιγκαρακια ειναι πολλα!οχι,ενα!απλα ολα τα αλλα ειναι μικροσκοπικα! |
χαχαχχαχαχαχα Να σου ζήσουν Χρήστο :D:D
|
Σε ευχαριστω πολυ,Αρτεμισια!αναρωτιεμαι και φοβαμαι μη γινουν μεζεδακια!και δεν θα το θελα!
|
Mην φοβάσαι μόνο τα Χρυσόψαρα τα τρώνε (τα πολύ μικρά) και τα Κόι τρώνε όλα τα μεγέθη .
Μια χαρά θα είναι στο ενυδρείο σου, απλά θα τα μοιράζεις ανα διαστήματα ;) |
Τι σημαινει αυτο;;;;Μηπως εννοεις να τα δινω σε αλλους;;
|
Πολλαπλασιαζονται πολύ γρήγορα :)
|
2 Συνημμένο(α)
Παιδια,βρεθηκαν και αυτα μεσα στο ενυδρειο.ξερουμε τι σαλιγκαρια ειναι;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:30. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board