Πλεκοστομος;
1 Συνημμένο(α)
Καλησπερα σας....γνωρίζετε μήπως αν πρέπει να ταΐζουμε τους πλεκοστομους με κάποια ειδική τροφή, η τρώνε ότι ρίχνουμε και στα υπόλοιπα ψάρια;
Εγω εχω αυτόν που φένεται στη φωτογραφια,μαζί με guppies. .... |
υπαρχουν ταμπλετες βυθου ειδικες για πλεκο.το θεμα ειναι οτι το ψαρι δεν δειχνει και πολυ καλα στη φωτο.επισης δεν κανει σε μικρο ενυδρειο ουτε ταιριαζει με gappie σε συνθηκες νερου.
|
Υπάρχουν ειδικές τροφές. Είναι κάτι στρογγυλά σαν χαπάκια με άλγη που βυθιζονται.
Το θέμα όμως είναι ότι η ουρά του και το ραχιαιο είναι φαγωμενα και μοιάζει σαν fin rot. Για δες το λίγο, κάτι δεν πάει καλά πάντως. |
Συγνώμη παιδιά αλα η φωτογραφία δεν είναι από τον δικό μου πλεκοστομο,την βρήκα στο ίντερνετ.......και είναι ίδια με τον δικό μου που έχω...
Έχω αυτό το είδος 3 μήνες περίπου και δεν εχω κανένα πρόβλημα...απλά δεν ριχνω Κάτι για να φάει,για αυτό ρώτησα.... |
κανε μια αναζητηση εδώ να δεις ποσα θεματα υπαρχουν για διατροφή πλεκο, ταμπλετες βυθου, αγγουρακια, κολοκυθάκια...και πολλα αλλα. ;)
υ.γ. καλο θα ηταν αν θελεις να κανεις και μια λεπτομερή παρουσιαση του ενυδρείου σου να ακουσεις γενικότερες αποψεις ή/και συμβουλες. γιατι διαβαζω γκαπυ και πλεκο... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board