Απορία για εσωτερικά φίλτρα Juwel
1 Συνημμένο(α)
Έχω ένα Juwel rio 125 lt με εσωτερικό μαμίσιο φίλτρο bioflow 3.0. Σε περίπτωση που γεννήσουν τα guppies που προτίθεμαι να βάλω, υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση γέννας να ρουφήξει τον γόνο το φίλτρο και να περάσει (ο γόνος) ανάμεσα από τις γρίλιες;
Θα υπάρχει πρόβλημα εάν βάλω μπροστά από τις γρίλιες μια ψιλή σίτα; Υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ροή; Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Και εάν ναι, πως το έλυσε; http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1450634640 |
Ναι , ειναι πιθανό
προσπαθησε να καλύψεις τη τρυπα με ψιλο σφουγγαρι ή καλτσον |
Το καλτσόν μου ακούγεται καλή λύση. Μέχρι στιγμής είχα σκεφτεί μόνο την σίτα την πράσινη που βάζουμε και στα παράθυρα.
Θα πρέπει να κάνω καμιά πατέντα να το στερεώσω. |
Εχει και κατω γρυλιες
|
Ναι, εκεί μάλλον θα πρέπει να βάλω υποχρεωτικά σίτα για κουνούπια και να την στερεώσω με βεντουζάκια.
|
Οχι μεταλλα, ετσι?
Θα μπαινουν πιστευω κι ετσι. |
Δεν θέλω να βάλω μεταλλική. Πράσινη πλαστική θα βάλω. Έχω φτιάξει και moss wall με αυτήν ήδη.
|
..
Οταν ανοιξα πρωτη φορα να καθαρισω το εξ. φιλτρο βρηκα τουλαχιστον 10 μικρα γκαπυ μεσα στο φιλτρο ζωηρωτατα μαλιστα εξεπλαγην:o:oΜπορεις να βαλεις και τουλι μαυρο ας πουμε δενοντας το με πετονια.Εγω ετσι το εχω και δεν ξαναπερασε γονος μεσα, κι ουτε βλεπω μειωση ροης απλα καποια στιγμη γεμιζει γυρω γυρω το τουλι και με την αλλαγη νερου που κλεινω το φιλτρο ρουφαω τις ακαθαρσιες εκει γυρω με τη σκουπα:)
|
Παράθεση:
. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board