Παρουσίαση ενυδρίου
5 Συνημμένο(α)
Διαστάσεις:132-42-45
Όγκος:200 Κατηγορία: Φυτά: Bacopa Caroliniana Hydrocotyle leucocephala, Echinodorus bleheri, Egeria Densa:, Hemianthus micranthemoides, Hydrocotyle – Tripartita, Hygrophila corymbosa 'Angustifolia, Hygrophila Difformis, Hygrophila Polysperma, Hygrophila polysperma tiger, limnophila sessiliflora, Lindernia rotundifolia, Ludwigia Mullerti, Ludwigia perennisRotala Rotundifolia, SagittariaSubulata,κ.α. Ψάρια / Άλλα είδη: 7 ξυφοφοροι 2αρ. 5θ. αρκετά μικρά .και 8 κορυ (έμειναν από την προηγούμενη ψαροσυνθεση) Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)μπεζ χαλαζιακή άμμος. Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:4τ5 28w με ανακλαστήρες Διάρκεια φωτισμού:8ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό σαμπ με σφουγγάρι ελαφρόπετρα και κεραμικό υλικό. Θερμοστάτης: 200w Λίπανση: στικ τις τέτρα Seachem Flourish Potassium, Iron, , Flourish, Παροχή CO2: φιάλη από κάβα Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού: Σάββατο η Κυριακή 75 λίτρα περίπου. Θερμοκρασία:24 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: __________________ |
Ωραίο το φυτεμένο σου, τα φυτα ειναι μια χαρά.
Απο τους ξιφοφόρους καλές γέννες :) Με τα Κορυ δες τι θα κάνεις, θέλουν και πιο ζεστό νερό, και μαλακό αλλά και ελαφρα όξινο |
Πολυ ομορφο μπραβο :)
Για τα κορυ αν μπορεις να τα διωξεις και για το φυτεμενο δε ταιριαζουν πολυ εμενα μου τα κανουν μανταρα ο μονος λογος που τα κραταω ειναι οτι τα εχω 4 χρονια και δε θελω να τα δωσω :pp Επισης ποσο ειναι το ph της βρυσης σε εσας; |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
ένα βίντεο.
|
Πολύ όμορφο και ωραία φυτεμένο.
|
Παράθεση:
|
ωραιο και φυσικο το "μποστανι" σου! (για τα κορυ ειπωθηκε ηδη)
|
Παράθεση:
|
φωτογραφίες.
3 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτογραφίες μετά από ένα καλό κλάδεμα που έκανα σήμερα.
|
Αυτές μετά το κλάδεμα
4 Συνημμένο(α)
Αυτές μετά το κλάδεμα.
|
Ποια κόρυ έχεις αν επιτρέπεται και τι ζημιές σου κάνουν; Ρωτάω επειδή έχω τα aeneus (bronze) και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα φυτά.
|
Φιλε μου πολύ ομορφο το ενυδρείο σου
Μπράβο |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
Έβαλα και μερικές γαρίδες. Neocaridina Heteropoda (Red Cherry)Caridina Japonica
|
πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι.
|
Πολυ ωραίο και οι γαριδες σου ειναι τυχερές ! Μπραβο ;)
|
Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτο
|
Πολύ όμορφο να το χαίρεσαι :D:D
Γράφεις: φόντο μαυρο χαρτόνι και εγω βλέπω μπλέ :smt120:smt120 το αλλαξες ? |
Παράθεση:
Ευχαριστώ το άλλαξα για να βλέπω καλύτερα τα μαύρα μολλυ. |
Παράθεση:
|
Γενικά ολο το ενυδρειο τα σπάει :) πολυ Ωραια χρώματα ανάπτυξη
|
Φίλε μου και πάλι μπράβο, το ενυδρείο σου πανέμορφο και τα φυτά σου πάνε τέλεια, Μπράβο
|
Έβαλα 9 μολλυ 5 μαύρα 4 διάφορα χρώματα.
(ένα σημερινό βίντεο)https://www.youtube.com/watch?v=fthkfOaz6iw ------------------------- Παράθεση:
Το όνειρο μου είναι να φτιάξω μια λίμνη σαν της δικές σου. ------------------------- Παράθεση:
|
Κερνάς διακοπές με φιλοξενία και σου φτιάχνω λίμνη σε μιά βδομάδα :D:D
Δεν σκάβω μόνη μου χαχαχαχα :D:D:D Οι λίμνες είναι πιό εύκολες απο τα ενυδρεία απλά θέλεις πολλά λεφτα στον εξοπλισμό ;) |
Παράθεση:
|
Όλους μας βρήκε αυτη η άτιμη η Κρίση , χάθηκε να μας βρει το Τζόκερ ;) Να τα χαίρεσαι τα κορίτσια :D τυχεροί μπαμπαδες ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board