το καλύτερο ενυδρειο του χωριου μου!!!!!
το lepomis gibbosus-Ηλιόψαρο εισαι ψαρι που αν δεν κανω λαθος ηρθε πριν μερικα χρονια στα νερα μας και ειναι απο αμερικη! |
Σωστα Σάκη, δεν κανεις λάθος...
Έχει προσαρμοστεί όμως και βρίσκεται στα νερά μας.. Φαίνεται βέβαια καπως ξενικό για ''δικο μας'' , σαν γίγας ραμιρεζι είναι :D |
πολυ ομορφο αλλα μηπως για καποια ψαρια ειναι μικρα τα ενυδρεια?
|
Παράθεση:
Αλλα τουλαχιστον το παλικαρι ειναι ωραιος και προσπαθει για το καλυτερο.υπαρχουν όμως πολλα πραγματα που θελει να φτιαξει. |
Συμφωνώ με τον Σάκη, ναι είναι μικρά για κάποια και κάποια δεν κανουν για ενυδρεία..
Πάντως ο τύπος όντως προσπαθει... μπορεί να φαίνονται μικρά για κάποια ψάρια τα ενυδρεία .. σκεφτητε πχ. Πως το ενυδρείο με τους κυπρίνους είναι 2000 λίτρα.. ε, όσο και να το κανεις μικρο θα είναι γι αυτους.. |
kostaskich
Παράθεση:
|
Το περισσότερα από τα ψάρια που παρουσιάζονται στις φωτογραφίες είναι υποσιτισμένα.
|
Παράθεση:
το κυριοτερο ειναι οτι δεν βγαζουν κονδιλια για τροφες και λοιπα αναλωσημα. Πολλες φορες τα φαζει απο την τσεπη του ο Βασσιλης. Το εισιτιριο ειναι 1ευρω αν δεν το αλλαξαν και δεν φτανει για τπτ.... |
Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να κάνω δωρεά μια ποσότητα φαγητού γιατί είναι κρίμα για τα ψάρια να μένουν νηστικά.
Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με φέρει σε επαφή με τον "Βασίλη" |
Παράθεση:
|
Ωραια
|
ωραιος! :smt023
οντως καποια εχουν θεμα.. οπως ειπε ο Σακης , με 1 ευρω ειναι δυσκολα τα πραγματα... ο ανθρωπος κανει οτι μπορει παντως.. |
Σταυρο καλημερα μιλησα με το παλικαρι και μου ειπε οτι εχει κανονιστει το θεμα με τα αναλωσημα του και οτι ειναι κομπλε και οτι σε ευχαριστει για την κινηση.
Επίσης μου ανέφερε για καποια ψαρια που φαίνονται καπως ειναι απο την ηλικια τους. Βεβαια μου ειπε οτι ψαχνει καποια ψαρια σπανια αλλα ψαρια ντοπια και οχι τροπικα. Αν θελεις το τηλεφωνο του μπορω να στου το στειλω π.μ. |
Καλημέρα
ο νόμος μου απαγορεύει να ασχολούμαι με τα γηγενή είδη ψαριών. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board