Apistogramma Iniridae
Καλησπέρα παιδια!
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτά τα ψάρια? Μάλλον μέσα στον μήνα θα μου έρθουν, έχω διαβάσει κάποια πράγματα σε ξένα Forum αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο κατάλληλα για να καταλάβω τα πάντα! |
Άγριες θα είναι?
Τι θέλεις ακριβώς να μάθεις? Η φροντίδα και οι απαιτήσεις τους δεν νομίζω να διαφέρουν απ' τα υπόλοιπα απίστο. |
Παράθεση:
|
Είναι ψάρια του Ριο Νέγκρο οπότε προτιμούν (ιδιαίτερα αφού είναι άγρια) νερό με πολύ χαμηλό Ph, αρκετά φυτά και φωλιές (καμιά καρύδα).
Τα συγκεκριμένα δεν τα βλέπουμε συχνά και δεν ξέρω αν κάποιος έχει εμπειρία αλλά γενικά τα απίστο μπαίνουν σε ζευγάρια ή χαρέμι. Προστατεύουν τα μικρά αλλά η δυσκολία είναι να πετύχεις τις κατάλληλες συνθήκες για την εκκόλαψη των αυγών. Με το καλό να έρθουν και καλή επιτυχία! |
Παράθεση:
Σας ευχαριστώ πολύ! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Καλησπέρα παιδιά! Τα ψάρια δεν έχουν έρθει ακόμα! Έχω μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν!
Από τροφές (μιας και τα ψάρια θα είναι άγρια) αρχικά να δώσω μόνο κατεψυγμένες και μόλις προσαρμοστούν να δοκιμάσω flake? |
Το ιδανικοτερο θα ηταν να εβρισκες ζωντανη τροφη. Αν δεν τα καταφερεις, κανε αυτο που ειπες... ξεκινας με κατεψυγμενες τροφες και σιγα σιγα το γυρνας σε ξηρες.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board