στρωσιμο φιλτρου
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το στρωσιμο εστησα ενα καινουριο ενυδρειο κ εβαλα απο το παλιο μου το εσωτερικο φιλτρο με βιολογια κ το εξωτερικο δε ξερω αν προλαβα να τη κρατησω γτ το πηρα μεταχειρισμενο κ εμεινε εκτος λειτουργιας 7 ωρες περιπου μετα απο 2 βδομαδες που δουλευουν (με 2 ψαρακια μεσα) ισα ισα να κρατανε τη βιολογια ειπα να κανω μετρησεις με υγρα τεστ τις τετρα λοιπον
αμμωνια 0 νιτρωδη 0 και νιτρικα σχεδον μηδενικα (τι κανω λαθος;;) απο φυτα εχω java moss cryptocorine wendtii anubias nana hygrophilla corymbosa γιατι εχω μηδενικα νιτρικα; το τεστ για νιτρικα ειναι τις salifert |
Εμενα μου φαινονται φυσιολογικα τα νιτρικα με δυο ψαρακια(τι ψαρια ειναι;) σε 230 λιτρα.Ποσες φορες την ημερα ταιζεις;
|
Εχω 2 χρυσοψαρα κομον και τα ταιζω 4 φυλλαρακια την ημερα!!!
|
Παράθεση:
Τα υπόλοιπα τεστ ποιας εταιρείας ειναι? |
εγραψα ποια ειναι τεστ!!!οχι δεν εχουν ληξει.
|
Παράθεση:
Ισως να ταίζεις λίγο ;) |
οκ ευχαριστω πολυ κ κατι αλλο
θελω να βαλω μια ομαδα κορυ στα 230 λιτρα με ποσα ψαρακια να ξεκινησω κ αν υπαρχει καποιο σχετικο λινκ για τα sterbai συγκεκριμενα τι τρωνε τι θερμοκρασιες κτλ (και αν ξερει καποιος που μπορω να τα βρω φθηνα) ευχαριστω |
Οχτω με δεκα άνετα για αρχη.μη βάλεις λιγότερα,είναι κρίμα κ γιαυτα,άλλα θα χάσεις κιεσυ τη συμπεριφορα τους.είναι φοβερά ψαρια.
Προφίλ http://www.seriouslyfish.com/species/corydoras-sterbai/ http://www.planetcatfish.com/common/...species_id=316 |
μηπως ξερεις που μπορω να βρω φθηνα κορυ;
κ τι τροφη να παρω; |
Για τιμες,θα πρεπει να σου πει κάποιος απο θεσ/νίκη.ειμαι Αθήνα.
Για τροφή,θα κοιταξεις για βυθιζομενες κατάλληλες για κορυντορας.μπαίνω απο κινητο τώρα κ δε μπορω να βαλω λινκ ευκολα.τρώνε και κατεψυγμένο bloodworm όμως κ καλό θαναι να τους δινεις κ απαυτο. Γενικά μην πάρεις μονο μια τροφή,πάρε 2-3 σε μικρές συσκευασίες και δίνε τες εναλλάξ,να έχουν ποικιλία. |
οκ οταν μπορεσεις πες μου πιες ειναι οι τροφες να ψαξω να τις βρω
|
Παράθεση:
Μερικες φορες τα φτηνα, ειναι ζορισμενα ψαρια. |
ναι αλλα 7,5 ευρω δεν ειναι υπερβολη; η κανω λαθος;
|
Αναλογα το ψαρι, μπορει και να μην ειναι.
Απο αναπαραγωγη συνχομπιστα κοιταξες σε αγγελιες? |
κοιταξα αλλα δεν υπαρχει..
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:19. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board