Νέο ενυδρείο !!!!
5 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:75x30x35 Όγκος:63L Κατηγορία:Κοινωνικό - Φυτεμένο Φυτά:cryptocoryne, vallisneria , hygrophila , Bacopa caroliniana, java moss, , vallisneria, bacopa monnieri ,ceratophyllum,anubia nana Ψάρια / Άλλα είδη: 4 edler μικρά ,6 πλατυ , 20 red cherry , μερικά physa snails , αρκετα trumpet snails, πολλά ramshorn snails blue , και 2 hellena Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, ρίζες , άμμος. πέτρες Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 24 watt (προσωρινά μέχρι να γίνει το καπάκι) Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Φιλτράρισμα: 1 φίλτρο εσωτερικό των 450 λτ/ώρα Θερμοστάτης: 100w Λίπανση:- Παροχή CO2: diy C02 Παράμετροι pH: 7,5 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Αλλαγές νερού: μία φορά τη βδομάδα 40% οι φωτογραφίες είναι απο την αρχη του στισίματος θα μπουν και νέες σύντομα! |
Υπεροχο!!!:smt041Και οι ψαρηδες...:oΔεν σου δημουργησαν κανενα προβλημα;:rolleyes:
|
Εμένα μου άρεσε ο συνδιασμός χαλικιού με άμμο.
Το σκέφτηκα να το κάνω κ εγώ αλλά αμα δε μ'αρεσει θα πρέπει μετά να το λουστω Να υποθέσω οτι το νερό δεν υπόκειται σε επεξεργασία ε; Για να μετακομιζουμε Γιάννενα ήμαστε Υποσχεθηκες νέες φωτό! |
Παράθεση:
|
Μεγαλωσαν καθολου;
|
Παράθεση:
αυριο θα ανεβάσω σίγουρα!! |
6 Συνημμένο(α)
νέες φωτογραφίες !
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:56. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board