Τα γαριδακια μου.. Red Cherry
14 Συνημμένο(α)
Μερικες φωτο απο το -περιπου- γαριδαδικο μου :p.Τρεχει πανω απο τρια χρονια και σημερα που το κοιταζα μου αρεσε πολυ και ειπα να το αποθανατισω και να τις μοιραστω..:DΑν και σκεφτηκα πολλες φορες να το ξεστησω δεν μου παει η καρδια και μια και ειναι ενα εντελως ξεκουραστο ενυδρειο -15 λεπτα τη βδομαδα μου τρωει..- τρεχει ακομα..
|
Να τα χαίρεσαι Βασίλη!!!
Μ αρέσει να βλέπω κατακοκκινους βυθους... Πόσα λίτρα είναι? |
Eυχαριστω..Ειναι το Hailea,αν θυμαμαι καλα ειναι καπου 60 λιτρα,ισως λιγο παραπανω γιατι εχω βγαλει το φιλτρο πλατης..
|
καλα ανοιξεις θεμα εχω μινει μ@λ@κ@ς!!!!
καλο το ενυδρειο αλλα εχεις πολλες γαριδες μιπος να μου δωσεις μερικες να μην ανεβαζουν νιτρικα????:D:D:D |
Μπράβο Βασίλη, πανέμορφο.
Εγω βέβαια κόλλησα στα συνεφάκια, απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ :) Να τα χαίρεσαι |
Νομιζω Τακη οτι ειναι απ τους πιο ιδανικους συγκατοικους για τις γαριδες τα συννεφακια..Τοσο απο αποψη συμπεριφορας οσο και συνθηκων..Βεβαια δεν πρεπει να περιμενει κανεις γεννες τους σε γαριδαδικο γιατι τα αυγα μαλλον γινονται γευμα..Εχω μεσα 8,τα 3 ειναι απο την πρωτη φουρνια που μπηκαν ενηλικα πριν τρια και χρονια και τα 5 σχετικα καινουργια..
|
Συγχαρητηρια!!!!
Πολυ ωραιο το χαλακι γαριδας........ |
Ωραιο ειναι μια χαρα...
Ειδες γαριδαδικο και φυτα πανε μαζι... :) |
πολυ ομορφο! να το χαιρεσαι και μην το χαλας ;)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
στησιμο για snowball με μαυρη λαβα και ελαχιστα φυτα-μια ανουμπια πχ-,ισως και καθολου ή μονο pistia.. Παράθεση:
|
Ω ρε γαριδομανι! :D
Να τις χαιρεσαι, πολυ ωραιο ενυδρειο! |
Όμορφα πράγματα
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board