Ps. Demasoni συγκατοίκηση.
Ποιο άλλο είδος θα συγκατοικούσε καλά με τα demasoni μου??? Το ενυδρείο είναι το Juwell rio 240 με μήκος 1,20μ. Περιμένω τις προτάσεις σας
|
δεν εχεις και labidochromis?με αυτα τα 2 εισαι ενταξει.
|
Έχεις δίκιο, έχω αλλά σκέφτομαι να τα αλλάξω. τα ψάρια μου ή είναι κακής ποιότητας ή υβρίδια...και προσωπικά έχω μεγάλο θέμα και με τα δύο:(:(:(
|
εγω δεν θα δοκιμαζα τιποτα με παρομοιο χρωμα..ειναι λιγο υπουλα τα ντεμασονι.
εχεις δει κατι που σου αρεσει η να αρχισω να σκεφτομαι??:) |
Και βέβαια να αρχίσεις τις σκέψεις...θέλω άλλο χρώμα και να δω και καμιά γέννα...ααααα θέλω να είναι και σχετικά οικονομικά. Ζητάω πολλά???
|
δεν κοιτας για κανενα iodotropheus sprengerae??πολυ ωραιο ψαρακι!!
|
Τα έχω δει και μου αρέσουν...χαρέμι πάνε ή κοπαδάκι??? Αλλο??
|
σε χαρεμι..αυτα ειχα δοκιμασει εγω και ηταν μια χαρα.επισης ειχα μεσα και acei και δεν ειχα προβλημα..γενικα ειναι δυσκολα ψαρια και γι αυτο δεν μπορω να σου βρω πολλες επιλογες..συνηθως η καλυτερη επιλογη σε ενα νορμαλ μεγεθος ενυδρειο ειναι να ειναι μονα τους τα ντεμασονι. απλα σε θεμα συνδιασμου το καλυτερο ηταν το labidochromis..κριμα αν επεσες σε υβριδια:( παντως αν σου αρεσουν τα iodotropheus ειναι πολυ καλη επιλογη..
|
Άλλη πρόταση για τη συγκατοίκηση???
|
Παράθεση:
|
Τα acei μου αρέσουν. Θα τα πάνε καλά με τα demasoni???
|
Παράθεση:
|
Ωραία, είμαι σε σκέψη μεταξύ των pseudotropheus acei, iodotropheus sprengerae και Metriaclima estherae blue/red
|
Τα πρώτα 2 είναι καλές επιλογές ;)
|
Κλεόβουλε σκέφτεσαι τίποτε άλλο???
|
Παράθεση:
εγω λεω να δοκιμασεις κατι απο αυτα που ειπαμε γιατι και ωραια ειναι και συμβατα..με τα demasoni καμια προταση δεν θα ειναι εγγυηση:) εγω ξαναεπιμενω για τα iodotropheus.δεν ειναι τοσο γνωστα στο χομπι αλλα εχουν ενα χαρακτηρα μουρλια:) γεμιζουν ενα ενυδρειο απο μονα τους με τη συμπεριφορα τους. δεν ειναι ντροπαλα ψαρια. |
Παράθεση:
οι προτάσεις που έγιναν όμως είναι καλές, ασφαλείς και εφικτές. |
Παράθεση:
|
ε βαλε κανενα maylandia greshakei αλλα αμα γινει πολεμος,το κριμα στο λαιμο σου:D το βασικοτερο φυσικα ειναι να βρεις καθαρα ψαρια γιατι γινεται χαμος εκει εξω..
|
Κάποιες τρελές (κάποια είδη ενέχουν κινδύνους, γιατί τα ψάρια είναι πιο μεγαλόσωμα και άλλα δυσκολίες, γιατί δεν τα βρίσκεις εύκολα στο εμπόριο):
-Labidochromis caeruleus sp."white" -Labidochromis sp."Perlmutt" -Labidochromis textilis -Metriaclima sp."Membe deep" -Labeotropheus trewavasae "Chilumba" -Pseudotropheus johannii -Pseudotropheus sp."Persicax"red top Ndumpi ..... θέλεις κι άλλες?:) [Greshakei ούτε να το σκέφτεσαι :cool:] |
εεε μα δε φταιω εγω:) τρελες σκεψεις ηθελε:D
εδω που τα λεμε και το labeotropheus τρελη σκεψη το θεωρω:)ζορικο ψαρι.. γενικα αν το καλοσκευτουμε ολα τα ψαρια της λιμνης ειναι λιγο παλαβουτσικα!!γι αυτο τα αγαπαμε:p βασικα εγω θα δοκιμαζα την πρωτη μου σκεψη με τα iodo γιατι ξερω οτι τα πανε καλα με τους υπολοιπους..ειναι και μεγαλουτσικα ψαρια οποτε το ενυδρειο θα γινει κουκλι!! |
Labidochromis Sp. Hongi μπορώ να βάλω???
|
Μπορείς, αλλά όπως και το τελευταίο των προτάσεων που έκανα, δεν έχει πολύ όμορφο θηλυκό.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board