βακτιρια βιολογια
καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση μονο,τα ψαρια μου εχουν βακτιριακη μολυνση ξυνονται στα ξυλα ειναι λιγο νευρικα,εδω και δυο δυο μερες εχω ριξει bactopur και βλεπω βελτιωση,να ρωτησω το εξης,εχω βγαλει το βιολογικο υλικο απο το φιλτρο μου για να μην χαθουν τα βακτηρια,υπαρχει περιπτωση η ασθενεια να υπαρχει ακομη πανω στο βιολογικο μου υλικο και οταν τελειωσει η θεραπεια και το βαλω ξανα μεσα να ξανακολλησουν? οποτε σκοτωμα των βακτιριων και ξανα μπολι απο την αρχη?
|
καλησπερα..το βιολογικο υλικο πως το συντηρισες εκτος φιλτρου?
|
ΔΕΝ έχεις γράψει καν... τι ψάρια έχεις.
ΑΝ και το Bactopur... είναι δυνατό... θα έπρεπε να το αφήσεις να δράσει και στα υλικά του φίλτρου. Θα ανέκαμπτε άλλωστε γρήγορα η βιολογία σου.- |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
πιθανον να μετεφερες την μολυνση και στο δευτερο ενυδρειο..??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εσύ προφανώς... ΔΕΝ κοίταξες καν.... διαφορετικά θα είχες αποφύγει αυτήν την ψαρόσουπα. 2. ΔΕΝ είμαι καθόλου σίγουρος ότι... μπορείς να δεις ΑΝ υπάρχει ή όχι πρόβλημα (στις περισσότερες των περιπτώσεων... ακόμα και αρκετά έμπειροι ΔΕΝ μπορούν να το δουν). 3. Τις οδηγίες του φάρμακου τις διάβασες; Ο κατασκευαστής είναι ηλίθιος... που γράφει να βάλεις άνθρακα για άμεση απομάκρυνση του φάρμακου; Κάποιο (καλό) λόγο... ΔΕΝ θα έχει; 4. Τα ψάρια σου... ΔΕΝ χρειάζονταν αγωγή με Bactopur... ενημερωτικά. 5. Οι δίσκοι ΔΕΝ είναι ένα ακόμα ψάρι για το ενυδρείο... έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και χρειάζονται έμπειρους χειρισμούς. ΔΕΝ ζουν σε αριθμούς 3-4 ατόμων... ανάλογα με την ηλικία... χρειάζεται να είναι πάρα πολλοί (γι αυτό προτείνεται ελάχιστος αριθμός 10 ατόμων...)... έως μόνο 1 αρσενικό με 1 θηλυκό (ζευγάρι). 6. Οι κλόουν ζουν κι αυτοί σε κοπάδι... και γίνονται τεράστιοι (30 εκ.)... ΔΕΝ έχουν καμία "σχέση" και "δουλειά"... σε δισκοενυδρείο. 7. Γράψε τις ΟΛΕΣ τις μετρήσεις... του νερού σου.- |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board