Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Greek Aquarist's Boards (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=23)
-   -   αγγελια (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=82364)

mageiras293 26-09-14 18:24

αγγελια
 
γεια σας παιδια

πως κανω up στην αγγελια μου ???

μου βγαζει οτι δεν εχω προνομια...γιατι ???

Γιώργος Κ 26-09-14 18:30

Δεν μπορεις να κανεις up σε αγγελια ... Διαβασε τους κανονες για τις αγγελιες!

Παράθεση:

1. Από τη στιγμή που δημοσιεύετε μια αγγελία, δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης της, οπότε ελέγξτε καλά το κείμενο πριν την καταχώρηση της.

Δυνατότητα διόρθωσης δεν υπάρχει ούτε από τη συντονιστική ομάδα. Η επεξεργασία της, καθώς και η προσθήκη/αφαίρεση μέρους της αγγελίας, δεν είναι εφικτή.

Η απάντηση σε μία αγγελία δεν είναι δυνατή. Επικοινωνία γίνεται μόνο με ΠΜ (προσωπικό μήνυμα) του ενδιαφερόμενου προς τον ιδιοκτήτη της (Αριστερό κλικ στο όνομα του -> Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: όνομα μέλους).


2. Η διάρκεια παραμονής των αγγελιών στη θεματική ενότητα είναι 1 μήνας. Το μέλος δεν μπορεί να τη δημοσιεύσει ξανά πριν από τη λήξη του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, αλλά ούτε και να ζητήσει τη διαγραφή της από τη συντονιστική ομάδα, ακόμη και αν η αγγελία έχει πάψει να ισχύει.

Εάν η προσφορά/ζήτηση εξακολουθεί να ισχύει μετά το πέρας του μήνα, το μέλος μπορεί να τη δημοσιεύσει ξανά.

Δυνατότητα "up" της αγγελίας με σκοπό την ανανέωσή/μετατροπή της, δεν υπάρχει.

3. Οι αγγελίες είναι χωρισμένες σε τρείς κατηγορίες. Πώληση - ανταλλαγή, Ζήτηση, και Χαρίζονται. Αγγελίες σε λάθος κατηγορία θα διαγράφονται.

4. Όταν η αγγελία αφορά πώληση, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να αναφέρει την τιμή πώλησης. Σε περίπτωση που η τιμή έχει παραληφθεί, η αγγελία διαγράφεται.

5. Αγγελίες που αφορούν αγοραπωλησία σκύλου-γάτας και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας (http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A...5%CE%BB-1.html) διαγράφονται.

6. Αγγελίες που αφορούν πειρατικό υλικό (σπασμένα προγράμματα, μουσική, videos, παιχνίδια, e-books) και οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τους κανόνες περί πνευματικών δικαιωμάτων, διαγράφονται άμεσα.

7. Οι μικρές αγγελίες αφορούν συναλλαγές μεταξύ των μελών τις οποίες η συντονιστική ομάδα δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη.

8. Η επανειλημμένη παραβίαση του κανονισμού των αγγελιών επισύρει ποινές προσωρινού ή μόνιμου αποκλεισμού.

mageiras293 26-09-14 19:21

καταλαβα αλλα θελω να κατεβασω την τιμη μπας και φυγει

τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση>>????

Γιώργος Κ 26-09-14 19:38

Θα πρεπει να περιμενεις 1 μηνα οπως αναγραφει παραπανω ... Θα σβηστει η προηγουμενη (οπως και ολες οι αλλες αγγελιες 1 μηνος) και θα ξαναβαλεις νεα με νεα τιμη ... :rolleyes:

Κλεόβουλος 26-09-14 19:54

Κάντε ένα κόπο ρε παιδιά να διαβάζετε και τον κανονισμό!!
Μας αναγκάζετε να σβήνουμε διπλές και τριπλές αγγελίες
και μάλλον πρέπει να ξαναπέσουν κάρτες :smt102
Έχουμε κι άλλες δουλειές :smt025

kalafan 27-09-14 00:04

καλησπερα κι απο μενα...θεωρω οτι ειναι λαθος το να μη μπορει αυτος που εβαλε την αγγελια να την ανανεωσει για 1 ολοκληρο μηνα.

και το μεγαλυτερο προβλημα με αυτο ειναι το οτι μπορει π.χ. το προιον να πουληθει την 1η μερα και ο πωλητης να συνεχισει να δεχεται πμ απο ενδιαφερομενους για ενα ολοκληρο μηνα !!!

πιστευω οτι πρεπει να το ξαναδειτε το θεμα αυτο...

Γιώργος Κ 27-09-14 02:22

αγγελια
 
Ολα γινονται για καποιο λογο ... Παλαιότερα το φορουμ ειχε καταντήσει να χάνεται μεσα σε ανανεούμενες αγγελιες ... Η αγοροπωλησία δεν ειναι στη θεματολογία του φορουμ αλλα τα ενυδρειακα ζητήματα.
Πιο λαθος θα ηταν να καταργηθούν εντελώς ... Μεταξυ δυο κακών προτιμάμε το λιγότερο κακο ... Ελπίζουμε οταν μετακομίσουμε σε νεα πλατφόρμα να δίνεται η δυνατότητα ο χρήστης που ανοίγει το θεμα να μπορει να το διαγράψει κιολας ωστε να μην υπαρχει το θεμα που (ορθά) επισημαίνεις

Κλεόβουλος 27-09-14 08:22

Φίλε kalafan το γνωρίζουμε κι αυτό το πρόβλημα αλλά όπως λέει κι ο Γιώργος "το μη χείρον βέλτιστον".
Δεν είναι δα και μεγάλος κόπος να απαντήσει κάποιος σε ένα-δυό πμ. Μεγαλύτερο σπάσιμο είναι να ελέγχουν οι συντονιστές τις δεκάδες αγγελίες των μελών και να επαναλαμβάνουν "κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τον κανονισμό" :smt009


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:08.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries