Νεο DIY 3D background...
8 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα φίλοι μου...
Πήρα τελικά την απόφαση και θα φτιάξω μια 3d πλάτη για το μεγάλο ενυδρείο μου που είναι περίπου 270λιτρα... Η πλάτη θα είναι συνολικά 115 χ 46 εκατοστά και θα την κάνω σε 3 ασύμμετρα κομμάτια... Χρησιμοποιείσα ενα φύλλο φελιζολ 1cm και ενα 2cm.. Για τσιμέντο πήρα το aquamat της isomat Και ενυδρειακή σιλικόνη... Το 1cm φελιζολ θα είναι η βάση και με αυτό των 2cm θα κάνω τις πέτρες... Το τελικό σχήμα θα περαστεί 3-4 φορές τσιμέντο, απο εντελώς νεροτο μέχρι τελείως πηχτό.. Τσιμέντο έχω πάρει γκρίζο και άσπρο και θα παίξω με λίγες αποχρώσεις... Βάζω λίγες φωτογραφίες από την σημερινή πρόοδο... Βασικά την αρχή... |
Ωραίο βρε φίλε, Μπράβο
Δεν μου φτιάχνεις και εμένα ένα :p |
ωραιο παει να γινει!
Μπραβο σου! ;) |
Παράθεση:
|
Μπραβο καλα το πας:)
|
Πολυ ωραίο φενετε συνέχισε και ξανα ανέβασε φοτο.....
|
Ωραία κατασκευή καλή συνέχεια.
|
Ωραία κατασκευή :smt023:smt023
|
7 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα την πρώτη στρώση με γκρι τσιμέντο aquamat isomat..
Βάζω φωτογραφίες |
Ωραία πάμε !!
:smt023:smt023 |
4 Συνημμένο(α)
Μέρα 3, και 2η στρώση
Πώς σας φαίνεται η χαραμαδα της ένωσης?? |
πολυ ομορφο!:smt023
|
μια πολυ καλη λυση ειναι και τα πλακακια που αποικονιζουν πετρες ειναι ομορφα και με λιγο παχος .Εσυ gkontos δουλευε γιατι το Σεπτεβρη θα ερθω για ελεγχω κουμπαρε,μπραβο ωραια δουλεια
|
5 Συνημμένο(α)
3η και τελευταία στρώση...
Τώρα μια βδομάδα να στεγνώσει καλά και μετά θα το βάλω νια βδομάδα στο νερό |
Μπραβο σου φιλε μου...
Πολυ ωραιο... |
Πολύ ωραία δουλειά, μπράβο
|
Πολύ ωραίο !!!!
|
Επειδη μ αρεσε η κατασκευη και ζηλεψα:D ,ειπα να κανω κι εγω μια..
Η μονη διαφορα με τον φιλο gkontos , ειναι οτι περασα ενυδρειακη σιλικονη το φελιζολ και το πασπαλισα με αμμο, ωστε να δειχνουν οι "βραχοι" πιο τρακτερωτοι στην οψη. Επειτα το περασα 3 στρωσεις γκρι aquamat. Φιλε gkontos , ευχαριστω θερμα για την ιδεα!;) http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psc767a3bc.jpg |
Χε χε χε κανένα πρόβλημα φίλε μου...
Πανέμορφο είναι το δικό σου |
Με εχετε κανει να ζηλεψω βρε παιδια και δεν με παιρνει ο χρονος να το φτιαξω, θα με πάει πάνω από 15 μέρες πίσω και πρεπει να βάλω τα ψαρια επειγόντως μεσα στο καινουριο
|
Φίλε νομίζω αξίζει τον κόπο
|
Τακη βαλε τα ψαρια..εγω τα εχω ηδη μεσα και εκανα την πλατη:D
θα βαλω βεντουζες πισω για να την βαλω στο ενυδρειο |
Παράθεση:
|
Δεν νομιζω να εχεις τοσο αλγη εφοσον δεν το χτυπαει ο ηλιος συνεχεια..
Σαλιγκαρακια σκεφτηκες? εγω εχω ramshorns μεσα και θα βαλω και tuberculata. Δεν πολυ εχω αλγη στα τζαμια , παρα μονο λιγη καφε, που νομιζω θα δειχνει και ομορφο στην πλατη. Παντως κι ετσι οπως το σκεφτηκες γινεται.. μπορεις να το αφησεις και για αργοτερα. |
Παράθεση:
|
ανετα!
Εμενα την βγαζουν σε 3 βαθμους τον χειμωνα.. στους 15 δεν θα αντεξουν? και δεν χρειαζεσαι και helena να ελεγχεις τον πληθυσμο, τα χρυσοψαρα τον ελεγχουν απολυτα!:D |
Παράθεση:
|
tuberculata δεν εβαλα ακομα.. περιμενω να μεγαλωσει η αποικια τους σε αλλο ενυδρειο για να ριξω, καθως εχει λιγες μερες που εβαλα.
ramshorns εχω στα χρυσοψαρα, τα ενηλικα δεν τα πειραζουν, αρα σιγουρα και τα ενηλικα tuberculata, απο τα μικρα ομως επιβιωνουν λιγα, καθως τα περισσοτερα γινονται μεζες.. βλεπω ελαχιστα μικρα καθε φορα.. τα φυσα ειναι μικρα, ισως και τα ενηλικα να τρωγονται |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board