15 λίτρα
καλήμερα
τι βάζεις σε 15 λίτρα; |
μερικες γαριδουλες ,και ομορφα σαλιγγαρια,μαζι με αληθινα φυτα.Αφου στρωσει καλα το ενυδρειο σου.
|
Και για γαριδες λιγα μου φαινονται τα 15 λιτρα. Δυσκολα να υπαρχουν σταθερες συνθηκες. Κανενα σαλιγκαρι και φυτα θα εβαζα.
|
Δεν θέλω να φανώ ειρωνικός, αλλά θεωρώ πως μόνο βαζο για λουλουδια κάνουν τα 15 λίτρα :)
|
Παράθεση:
Με την έννοια του φυτεμένου, ναι. Είναι αμαρτία να ταλαιπωρήσεις οποιοδήποτε ζωντανό σε τόσο μικρό "κλουβί". Οι αστάθειες είναι μεγάλες.. |
με κανα σαλιγκαρακι και λιγη φαντασία μπορείς να κάνεις ένα φανταστικό φυτεμένο ...δες ένα παράδειγμα http://www.youtube.com/watch?v=tqNXtsFRrNM
|
Ας ενθαρινουμε λιγο τον φιλο μας,ολοι απο τα λιγα ξεκινισαμε.;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
με κανα 2 σαλιγκαράκια και μερικά εύκολα φυτα δεν θέλει και καμια ιδιαίτερη φροντίδα..;)
|
Παράθεση:
Αυτό.! |
Παράθεση:
θέληση χρειάζεται ενημέρωση, επιμονή και υπομονή και ολα γίνοντε!!:smt033 |
Παράθεση:
|
Πολυ ομορφα τα βιντεο αλλα δεν μας δειχνουν ποση εμπειρια εχει ο ιδιοκτητης τους και ποσο παρακολουθηση και φροντιδα θελουν για να δειχνουν ετσι.
Για σταθεροτητα παραμετρων να συζητησουμε τι χρειαζεται? :D Το επιπλεον κοστος ενος κανονικου ενυδρειου, στο συνολικο κοστος εξοπλισμου, θα ειναι αμελητεο. Ειχα γαριδες σε 20 λιτρα για λιγο καιρο και γνωριζω τη φροντιδα που χρειαζεται για να δειχνει ... cool. Και δεν ημουν αρχαριος και ειχα και εξοπλισμο. Η προσοχη και η συχνη συντηρηση που χρειαζεται με τσακισε. |
Τι προφεσόρες είστε εσείς ορέ!!
Έπρεπε νά ήσασταν όλοι στήν ακαδημία Αθηνών καί νά διδάσκετε. |
Ευχαριστουμε.
Περιμενουμε οσονούπω το διορισμο. :cool: |
Παράθεση:
Αιτιολογισέ μας γιατί το λες αυτό, και έτσι ειρωνικά |
Παράθεση:
+10000 :smt023 |
Η αρχική χρήση του 15λιτρου μου ήταν κλουβί διάσωσης γυρίνων που είχαν ξεμείνει στον ξερό ποταμό!+-8
[IMG]http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps6e7f05eb.jpg[/IMG] |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Επίσης και εδώ έχει κάποιες ιδέες!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board