boyu c-150 chiller
παιδιά είμαι στο τσακ να αγοράσω το συγκεκριμένο chiller
το βρήκα καινούργιο 400 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση ... το θέλω για το ενυδρείο μου που είναι 270 Λίτρα τα στοιχεία του είναι C-150 series water chiller VOLT: AC230/115V FREQ: 50/60Hz POWER: 1/10HP AQUARIUM SIZE: 50-350L FLOW RATE: 300-1200L/h CONNECTOR SPECIFICATION:13mm/16mm19mm REFRIGERENT: R-134a SIZE: 380x250x440mm έχει κάποιος εμπειρία ή έχει κάποια γνώση για το συγκεκριμένο ??? είναι καλή η τιμή του ?? είναι καλό chiller ?? και γενικά ότι μπορεί να βοηθήσει |
Τόσα λεφτά είχε πάρει το Arctica που είναι πολύ καλύτερο και καλύπτει περισσότερα λίτρα
|
Τελικά έβαλα αυτό που σας είπα...
Το θέμα είναι ότι εδώ και 1 ώρα δεν είδα καθόλου διαφορά στην θερμοκρασία, το chiller το βλέπω ότι δουλεύει ο κομπρεσορος αλλά η θερμοκρασία συνεχώς απο 26.8 σε 26.9 Πάει κάτι λάθος ή θέλει ώρα για να ρίξει θερμοκρασία?? Τι φίλτρο μου είναι, εσωτερικό φίλτρο 3ων θαλαμων, την πομπα που τραβα νερό την εβαλα στον 3 θάλαμο οπου εκει είναι και η πομπα του ενυδρείου και ακολουθος το chiller ξανά ρίχνει το νερό στον 3 θάλαμο... Έκανα καμία μαμακια?? Και τέλος πια είναι η ιδανική θερμοκρασία ρύθμισης του chiller?? |
Βάλε μια αντλία ξεχωριστή να στέλνει νερό στο chiller και να ξαναγυρνάει το νερό στο ενυδρείο,
Πάντως 1 ώρα λειτουργίας είναι πολύ χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας. |
Τώρα αρχίζει καθ το ρίχνει
|
Τι θερμοκρασία θέλεις να έχεις?
|
βασικά εχω μέσα έχω guppies - swordtails - ramshorn - amano - redcherry !!! και φυτά
ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία ???? |
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board