Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Ερωτηση για σκονη υποστρωματος Seachem Flourite Black (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78723)

vaggstef 16-03-14 02:19

Ερωτηση για σκονη υποστρωματος Seachem Flourite Black
 
1 Συνημμένο(α)
Μετα απο καιρο ειπα να επενδυσω ενα αξιολογο υπαστρωμα στο ενυδρειο.
Πηρα λοπον αυτο http://www.petcumulus.gr/shop-produc...lack-sand-7-kg
Ξεπλυθηκε το υπαστρωμα μπηκε στο ενυδρειο χτες..
Σημερα εχω αυτη την εικονα..Φαινεται παρακατω..

Μια ασπρη σκονη εχει σκεπασει τα παντα..
Τι μπορει να ειναι;;; Τι να κανω;;
Αρχιζω να κλαιω τα λεφτα ..:(

kris_athws 16-03-14 09:12

Σε παλιοτερες δημοσιευσεις στο φορουμ καπου ειδα παρομοια φωτογραφια με αυτο το μηκυτα σε νεοστημενο ενυδρειο. Εκει το εβγαλε το υποστρωμα διπλα στο ξυλο κυριως. Τωρα μπορεις να περιμενεις και καποιον πιο εμπειρο.

dinnos 16-03-14 09:23

φίλε μου γεια και απο μένα,

επειδή και εγώ έχω το τελευταίο 3μήνο το ίδιο υπόστρωμα χωρίς προβλήματα και με ένα καλό πλύσιμο στην αρχή κάτι άλλο φταίει όχι η άμμος.

εύχομαι να την βρείς την λύση

plin 16-03-14 10:48

Συμφωνώ, το ίδιο έχω και εγώ και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αν είναι μύκητας (που κάτι τέτοιο μοιάζει στην φωτογραφία) θα περιοριστεί με λιγότερο τάισμα και μόλις ωριμάσει το χώμα σου.

Dimitris77 16-03-14 11:36

Ειναι σκονη που μοιαζει με τσιμεντο??
Το ξεπλυμα πιυ εκανες στο υποστρωμα ηταν ελαχιστο....
Βαλε ενα δυνατο εσωτερικο φιλτρο με σφουγγαρι μεσα να ανακατεψει και να τραβηξει την ΣΚΟΝΗ.

vaggstef 16-03-14 13:55

Τι μυκητας ρε παιδια;; Σε μια μερα ποτε οτολαβε;;;
Σκονη ειναι ισως απο κακο πλυσημο...
Τωρα θα την εχω ετσι;;:confused:

Dimitris77 16-03-14 14:00

Ειναι γκρι σκονη σαν πουδρα,ειναι απο κακο πλυσιμο και βαλε ενα δυνατο φιλτρο που να δημιουργει μεγαλη αναταραξη να την τραβηξει.Αλλιως κανε προσεκτικη σκουπα στον βυθο για να την αφαιρεσεις αλλα προσεξε μην τραβηξεις και το υποστρωμα μαζι!!!

vaggstef 16-03-14 20:56

Αυτη η σκονη ειναι επικυνδυνη για τα ζωντανα;;

Τσιόνογλου Σταύρος 17-03-14 00:25

Δεν έπλυνες καλα το υπόστρωμα,κανε μια αλλαγη νερου με σκούπα βυθου προσπαθώντας να τραβήξεις την σκόνη που έχει κάτσει πάνω στο υπόστρωμα ,επανέλαβε την διαδικασία κάθε εβδομάδα μεχρι που να πάρεις το πιο πολύ.Στα φυτεμένα μου πάντα χρησιμοποιώ Seachem αλλα πάντα το έπλενα πάρα μα πάρα πολύ καλά και ποτε δεν είχα τέτοιο προβλημα.


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:37.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01403 seconds with 10 queries