240 λίτρα με γαρίδες.
6 Συνημμένο(α)
Καινούριο στήσιμο λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα.Κάτοικοι μόνο red cherry.
|
Ωραιο το στησιμο φιλε !!Αλλα ειναι σαν ειναι αδειο ε??:D:D:D
|
Ειναι ενα τελειο ενυδρειο το καλυτερο και αποψη μου ειναι οτι εχει την ζωντανια απο τα φυτα και μου αρεσει αφτο αμα το βαθμολογουσα απο το 1 εως το 10 σιγουρα 10 με τονο.....
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΙΑ.... |
πολύ ωραίο... γαριδοπαράδεισος:p
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Πολυ ομορφο!
|
πολυ καλο! :D
|
παρα πολυ ομορφο !!!
|
Βαλε καμια μελανοταινια μεσα και ασε τις κατσαριδες ρε.....:smt110
|
Ωραιος.
Δωσε καμια πληροφορια ρε τσιγγουνη για το ενυδρειο, που πεταξες ξερα μερικες φωτο. |
Σπύρο αργότερα,γιατί θα φύγω τώρα.Τις ανέβασα από το κινητό και βαριόμουν να βγάλω τα μάτια μου γράφοντας στην οθόνη του κινητού...:D:D:D
|
Γιαννη πολυ ομορφο.Αληθεια τους φτανει ο χωρος η στριμωχνοντε?Χαχαχα
|
Πολύ ωραίο το ενυδρείο Γιάννη!!!!
Είδες τι γίνεται αμα φτιάχνεις μεγάλα γαριδάδικα...οι 50 red cherry φαινονται λίγες!!:D |
τι είναι αυτό γιαννη!!!! που το έκρυβες???
φανταστικό έγινε. και τα φυτά σε άψογη κατάσταση. |
Πολυ ομορφο ενυδρειο φιλε να το χαιρεσαι!
|
Πολύ όμορφο και υγιεί φυτά, οι γαρίδες θα κάνουν παρτι εκεί, μπράβο
|
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1,20χ0,40χ0,50 Όγκος:240 λίτρα μεικτά Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά:Πολλά και διάφορα Ψάρια / Άλλα είδη:καμιά 50 rcs Διακοσμητικά υλικά:λίγες ουδέτερες πέτρες και κάποια ξύλα.Υποστρωμα Denerle deponitmix professional (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μάυρο χαρτόνι Φωτισμός:5χ30watt t8 και θα μπουν και άλλες 2χ54watt t5. Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:eheim 2026 pro 2 και sera fil 120(για την διάχυση του co2 Θερμοστάτης:sicce Scuba 300 watt Λίπανση:E.I. Παροχή CO2:6κιλη μπουκάλα με μανόμετρα της papillon.Διάχυση με εσωτερικό φίλτρο. Παράμετροι: pH:6,5 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Αλλαγές νερού:Κάθε εβδομάδα 50-60% Θερμοκρασία:25 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
ομορφα πραματα μπραβο!!:smt038:smt038:smt038
|
Γιάννη κάπως έτσι πρέπει να είναι ο Παράδεισος για τις γαρίδες :)
|
Ευχαριστω πολύ παιδιά.:p
|
Πολύ ωραίο!!
|
Οντως πολυ καλο το ενυδρειο σου, παραδεισος, οπως λεμε, για τις γαριδες :mrgreen:
|
Γαριδοπαραδεισος, πολυ ωραιο, και τα φυτα σου,καμια πετρουλα να φαινεται?...οχι?:D
|
Υπέροχο φίλε! Να το χαίρεσαι κι εσύ, και η οικογένεια και φυσικά οι γαρίδες σου :-D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board