Pleco και άλγη σε φυτά?
Καλησπέρα, έχω μία ερώτηση,
Ο κοινός pleco καθαρίζει την άλγη από τα φυτά? |
Παράθεση:
|
έχω, και τώρα έβαλα μερικά φυτά, απλά ρωτάω για αν θα πρέπει να πάρω κάποιο αλγοφάγο ακόμα.
|
Παράθεση:
|
80L me 3 σκαλάρια 2 corydoras και τον pleco.
|
Για τις αλγες -σε οσους δεν αρεσουν τεσπα- εχουμε και τα χερακια μας...
ΑΝ εχεις ευδρειο καταλληλο για διαβιωση πλεκο, ενταξει. Αν δεν εχεις τοτε κακως τον εχεις (αν κι εχει ευτυχως εκλειψει αυτη η παρακμιακη μοδα ακομα υπαρχουν πετσοπαδες που προτεινουν "κι ενα γλυφτη") |
Πάντως αν σε ενοχλεί η άλγη, θα πρέπει να δεις πού οφείλεται...μετρήσεις κάνεις?
|
Παράθεση:
80 ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ 3 ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΚΟ? πεσ μου οτι σου ξεφυγε τουλαχιστο ενα μηδενικο... |
δεν μου ξέφυγε. τα πήρα πριν διαβάσω το φορουμ. Θέλω να ελπίζω ΄τι θα είναι για μερικούς μήνες. Μετά θα πάω σε μεγαλύτερο μέγεθος.
|
Παράθεση:
|
οκ, τα γνωστα λαθη ξεκινηματος...
Οσο μπορεις λοιπον διατηρησε ενα οσο γινεται καλυτερο περιβαλλον εκει μεσα και φροντισε το γρηγοροτερο δυνατο να πας σε ενα σωστο ενυδρειο καταλληλο για τα ψαρια, ομως αφου καταλαβαινεις το λαθος, ρωτας αν πρεπει να βαλεις κι αλλα ψαρια εκει μεσα? ------------------------- ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ να ειναι ΓΕΜΑΤΟ αλγες εκει μπας και καπως βοηθηθει η αποτοξικοποιηση |
Μετρήσεις έχεις κάνει ?
|
Ποιόν Pleco έχεις γιατί υπάρχουν και μικρά είδη.
|
Μην το αρπάξτε από τα μούτρα το παλικάρι ρε παιδιά. Υπάρχουν και μωρά σκαλαρια και πλεκο , αν είναι μωρά….. Εντάξει δε ήξερε θα το διορθώσει με τον καιρό. +-8+-8+-8
|
Ναι είναι μωρά ακόμα... 2-3cm χωρίς τα πτερύγια και ο πλεκο είναι μωρό.
Ph: 7.2 Αμωνία:0 |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΟΛΑ του τα ψαρια θελουν μαλακο οξινο, ευτυχως σε αυτο τουλαχιστο ταιριαζουν. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board