Μπορώ να βάλω κιχλίδες?
Σκεύτομαι να βάλω στο 30 λίτρων ενυδρείο (τελικά..:( ) κιχλίδες μούλτι ή οκελάτους..;)
Οκελάτους από ότι κατάλαβα δύσκολα λόγω λίτρων, αλλά δεν μπορώ να βάλω ένα αρσενικό δύο θηλυκά και ότι γέννα κάνουν να τα δίνω? Το ίδιο πράγμα θα γίνει και με τα μούλτις.. :cool: |
Μεσα σου ηδη ξερεις την απαντηση.
|
Όντως.. :(
Απλά λέω μπας και... |
Μπα...σε καμια περιπτωση.
|
Οκ ευχαριστώ!
------------------------- Απλά το είπα διότι οι κιχλίδες αυτές είναι μικρές σε μέγεθος.. Αφού δεν γίνεται θα δω τι θα κάνω.. |
Nα κάνεις το 30άλιτρο ένα ωραιότατο βάζο :D
(έβαλες και αγγελία για κελύφη! :smt033) |
Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα το 30 μονομαχιέρα με μονομάχο half moon και θα δω αν καταφέρω να πάρω μεγαλύτερο ενυδρείο..
Σε 60 λίτρα μπορώ να κάνω 1 από τα παραπάνω? |
Στα 60 μπορείς να βάλεις μούλτις (όχι οσελάτους).
|
Μούλτις, δηλαδή ένα χαρέμι, έτσι??
|
έτσι
|
Αφού είναι έτσι..
|
Δεν ειχες και πριν μονομαχο?
|
Πολύ πιο πριν...
Βασικά ένα χρόνο πριν.. |
Βρηκατε οκελατους ρε; Ποιος εχει;
|
Ναι ξερω ποιος έχει !!!
Στέφανε,γιατι ρωτησες για τον μονομαχο? |
Ποιος εχει....ναι ξερω ποιος εχει....
Παμε παλι. Ποιος εχει;:D |
kostaskich
ελα ντε ψαχνω και κανενας δεν μιλαει .
|
ενα παλικαρι απο αλλο φορουμ ειχε αλλα τα εδωσε. για αυτον λεει ο πιρανχαφιλος.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
με την ευκαιρια πιρανχα το τελευταιο μηνα εχεις ζητησει χρυσοψαρα για ενα 200λιτρο που λες εχεις, εχεις ζητησει ηλιοψαρα??!!?? κουνουποψαρα και μονομαχο για μια γλαστρολιμνη. μετα εχεις ζητησει κελυφοι και οκελατους και killifish.. εχεις κανα fishroom και δεν μας το λες??!! :smt100:smt100
|
Χρυσόψαρα,ηλιόψαρα,κουνουπόψαρα κλπ...
Τα είχα ζητήσει για την γλαστρολίμνη που ήταν γύρω στα 200 λίτρα.. Τώρα θέλω να πάρω αν και δεν ξέρω αν βολέψει τα μούλτις και να τα βάλω σε 60 λίτρα ενυδρείο που θα αγοράσω.. ΤΑ killifish σκεφτόμουνα να τα βάλω από αυγά στο 30 και όταν μεγάλωνανν να τα έδινα.. Τα ανέλυσα όλα ελπίζω.. |
Οκελατους εχει ο αζορες τελικα...γιατι να μου τα χαλαει στην τιμη ρε γαμωτο τελωσπαντων :(
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board