Ιχθυοσύνθεση
Έχω στην κατοχή μου ένα dyi ενυδρείο 140x40x40 με 1 χαρεμάκι Cichlasoma (Archocentrus) nigrofasciatum ( 3 θηλυκά ένα αρσενικό ) τι άλλο μπορώ να προσθέσω από ψαράκια; καμία ιδέα;;
|
ακομα δεν εχεις ξεχωρίσει καποιο ζευγος απο αυτα?...εγώ θα προτεινα (οπως γινετια συνηθως) να αφησεις να σχηματιστει ενα ζευγος,να ''στειλεις'' τα υπολοιπα θυληκα(χαρισμα ή πετ) και τοτε να βάλλεις α) -μιας και στο επιτρεπει το μηκος- ενα κοπαδι 20-25ατομων απο καποιο tetra
β)κανενα ancistrus ή corydoras ή συνδοιαζεις τα παραπάνω.... πάντα σε λογικα πλαίσια ,και με τα ψαράκια που εχεις,να εισαι και κοντα στα βιοτοπικα επιπεδα... |
Θα διαφωνήσω βιοτοπικά και από θέμα συμπεριφοράς. Μάλλον θα τα κρατούσα μόνα τους λόγω επιθετικότητας.
|
Στελιο μιλάμε για τα κλασσικα convict ή εγω καταλαβα λαθος κατι?
|
Θα κάνω τον διαιτητή με λίγα λόγια! :-[ :-[
Είναι ψαράκια που σε περιορίζουν από ότι κατάλαβα... θα καταλήξω με κανένα κοπαδάκι tetra τελικά σαν συγκάτοικους. 15-20 περίπου υπολογίζω. θα έχουμε απώλειες λέτε ή θα την βγάλουν καθαρή; Τα ψαράκια ειναι αυτά : http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...ct_Cichlid.jpg |
Όταν θα αρχίσουν να ζευγαρώνουν δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα τους βγει, μια και είναι υπερπροστατευτικοί γονείς. Συν το ότι δε θα βρεις τέτρα Κεντρικής Αμερικής στην αγορά.
|
Όντως από μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα πουθενά...Αλλά περιορίζομαι από ότι διάβασα και στο είδος των φυτών που μπορώ να βάλω. σωστά;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board