Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δίσκοι (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Το Εκτροφείο που λέγαμε... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7384)

John T 09-02-05 15:28

Το Εκτροφείο που λέγαμε...
 
Καλημέρα παιδιά -+5

Επειδή θέλω να πάρω δίσκους για τα 240 (καθαρά 200) λίτρα μου, ψάχνω το καλύτερο!
Έτσι λοιπόν σκέφτομαι για ένα έτοιμο ζευγάρι ούτως ώστε να μην έχω προβλήματα και σκέφτομαι να τους πάρω από το εκτροφείο που σας έλεγα και σας γράφω (ιδιαίτερα σε εσάς που με ρωτήσατε στο πρώτο μου post εδώ) να μου πείτε ποιές είναι οι εμπειρίες σας. Αν ρωτήσατε, αν πήρατε και τι έγινε από κει και πέρα.
Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση για το ενυδρείο μου, δεκτή!

Ευχαριστώ πολύ!

harris 10-02-05 10:28

με δύο δίσκους ψάχνεις για προβλήματα. με 4 όχι (ξέρω, ξέρω καλύτερα 6, αλλά τα λίτρα του φίλου John T είναι λίγα) . προυπόθεση να ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

kroud 10-02-05 18:39

Αν ειναι ζευγαρι δεν υπαρχει προβλημα.Το θελεις για αναπαραγωγη?

Για πιο εκτροφειο μιλας?

johnny98130 10-02-05 19:10

Παράθεση:

Αν ειναι ζευγαρι δεν υπαρχει προβλημα.Το θελεις για αναπαραγωγη?
Το οτι ειναι ζευγαρι ΔΕΝ σημαινει ότι δεν θα υπάρχει προβλημα. Σιγουρα μειωνωνται κατα πολύ οι πιθανοτητες να την πατήσεις αλλα τονιζω ότι το ζευγαρι αυτο πρεπει να ειναι ζευγαρι ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αν υπαρχει ασυμβατοτητα (για διαφορους λόγους) τοτε το ξυλο θα πεφτει κανονικότατα ακομα και αν ειναι το ενα θυληκο και το αλλο αρσενικό.
Τα παραδειγματα πολλά. :wink: :wink:

P.S. Γιαυτο και ο κ. Stenger χρυσοχρεώνει τα ζευγαρια που (εκτος το οτι ειναι πολύ καθαρά κομμάτια) ειναι και σίγουρα γεννήτορες.

John T 10-02-05 21:18

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kroud
Για πιο εκτροφειο μιλας?

μιλάω για το εκτροφείο, για το οποίο κινδύνεψε να κλειδωθεί η πρώτη μου δημοσίευση σε αυτό το forum! :D

Ρώτησα για ζευγάρι αναπαραγωγής αλλά το ποσό ήταν μεγάλο. Άρα θα βολευτώ με μικρά!

Και πάλι ευχαριστώ!
Γιάννης

kroud 12-02-05 20:25

Παράθεση:

Το οτι ειναι ζευγαρι ΔΕΝ σημαινει ότι δεν θα υπάρχει προβλημα. Σιγουρα μειωνωνται κατα πολύ οι πιθανοτητες να την πατήσεις αλλα τονιζω ότι το ζευγαρι αυτο πρεπει να ειναι ζευγαρι ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Οταν λεμε ζευγαρι εννοειται οτι μιλαμε για ζευγαρι αναπαραγωγης.Γι'αυτο και ρωτησα αν θελει να κανει αναπαραγωγη γιατι απο εκει και περα ξεκινουν αλλα προβληματα.
Απο θεμα συμβατοτητας αν ειναι ετοιμο απο την αρχη τοτε δεν υπαρχει προβλημα χωρις αυτο βεβαια να ειναι 100% σιγουρο.Απλα θα αλλαξουν περιβαλλον.


Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:33.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01192 seconds with 10 queries