Γεννα!!!
Καλησπερα σημερα παρατηρησα μεσα στο ενυδρειο μου ενα μικρο αφρικανακι +-8+-8+-8+-8 το θεμα ειναι πως δυστυχως δεν εχω 2ρο ενυδρειο για να το βαλω εκει για ασφαλεια αλλα το ενυδρειο μου το εχω γεμίσει με πετρες οποτε κρυβεται καλα τωρα αυτο χρειαζεται καπoια ειδικη τροφη η μπορει και τρωει αλγη απτις πετρες;;το παρατηρησα εντελως τυχαια και δεν το πιστευα μπορει να υπαρχουν και αλλα μεσα στο ενυδρειο που να μην τα εχω δει ακομα!!!
|
αστο εκει που ειναι απλα θρυματιζε λιγο την τροφη οταν τη ριχνεις .κατα πασα πιθανοτητα θα δεις και αλλα μικρα.:)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μπιλακια.. τι μπιλακια νικολα?
|
Παράθεση:
|
χαχαχ πελλετς ελεγες ..:D:D τα μωρα malawi πιο πολυ τρεφονται απο την αλγη στης πετρες τον πρωτο καιρο παρα απο τροφη, οποτε οτι και να ριξεις το ιδιο ειναι βασικα.
|
Παράθεση:
Υπαρχουν αποξηραμενα φυλλα σπιρουλινας τα οποια τοποθετεις με ενα μανταλακι με βεντουζα σε οποιο σημειο του ενυδρειου θελεις, παιζει να την τσιμπησουν?? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board