Θερμοκρασια...!
Γεια σας .Αφου ειναι καλοκαιρι και εχω βεντιλατορες η θερμοκρασια γιατι ειναι 27,3?Δουλευουν μια χαρα, ο ηλιος δεν βαραει το ενυδρειο, επομενος....;
|
θερμοκρασια σπιτιου????????;)
|
Παράθεση:
|
και ποσο θες να την κρατησεις βρε συ? τι ψαρια εχεις που θελουν κατω απο 27.3?
σκοπος ειναι να την κρατησεις σταθερη. Αν καταφερεις να μην εχεις πανω απο ενα βαθμο διακυμανση το 24ωρο μια χαρα εισαι |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
λακη 36 βαθμους μεσα στο σπιτι εχεις?!!! σε φουρνο μενεις?
|
Παράθεση:
|
πωωω εγω ηρθα Θεσσαλονικη αυτες τις μερες και σπιτι ειχε 26-28 μαξ και φρικαρα.... πανω Ξανθη εχουμε δροσουλα το βραδακι ακομα με ζακετα ειμαι στο μπαλκονι..!!
|
Παράθεση:
|
Άνοιξε κάνα air condition εάν υπάρχει να ρίξει την θερμοκρασία έτσι ώστε να βρουν κρύο αέρα να βάλουν οι ανεμιστήρες μέσα στο ενυδρείο διαφορετικά δύσκολα θα πέσει
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Απ την ώρα που μετακόμισα στην Αθηνα και άφησα την Τούμπα, δεν έχω φορέσει μπουφάν! Για πουλοβερ τον χείμωνα...ούτε καν να το διανοηθώ! :confused: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ρε laki, να κανεις εσυ και παρατηρηση σε καποιον οτι ξεφευγει απο το θεμα...ελεος λιγο.
|
Παράθεση:
|
Ναι, να σου ζητανε την αδεια τι θα πουν τα παιδια κιολας.
|
Το'χουμε κανει τσιρκο το φορουμ μου φαινεται...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:D :D :D :D :D :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 |
Εντιπωσιακο βιντεο Βασίλη :D :D :D :D :D :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
|
Laki νομίζω τις απαντήσεις που ήθελες τις πήρες ;)
Τώρα αν μερικοί σπαμάρουν και λίγο δεν τρέχει τίποτα (μη τους μαλώνεις εσύ λίγο πριν σε ανακηρύξουμε 1ο σπάμερ :D) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board