DIY Πλάτη ενυδρείου
1 Συνημμένο(α)
Καλησπέρα παίδες. Θέλω να προσθέσω μια "πλάτη" στο ενυδρειο μου σε μορφή πέτρα σαν αυτην εδω , αλλα οι τιμες ειναι πολυ τσιμπιμένες.. τι και πως μπορω να κανω DIY πλάτη?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων.. Κατι σαν αυτο εδω: |
αν κοιταξεις τα θεματα στις κατασκευες θα βρεις αμετριτες ιδεες για πλατη ενυδρειου.
κατα κυριο λογο περνεις αφρολεξ το σχεδιαζεις οπως θελεις, το σκαλιζεις, με τελος το περνας με τσιμεντοειδες μονωτικο και εισαι ετοιμος... |
συμφωνω με τον θαναση.για μονοτικο μπορεις να χρησημοποιησεις το durostick d1 ή το isomat-aquamat και μετα να το χρωματισεις με ειδικα χρωματα μη τοξικα και να το περασεις απο πανω ρυτινη (για την ρυτινη νομιζω πως ετσι λεγεται δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που μπαινει απο πανω.ειναι διαφανο παντως και αδιαβροχοποιει)
|
Μπορείτε να μου πειτε κανενα λινκ με αναλυτικοτερες πληροφοριες?
------------------------- Ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρισκω :p |
αν είναι γεμάτο το ενυδρείο δεν μπορείς να το κάνεις
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=28 |
Εννοειτε αυτο.. τι θα κανω θα βαλω την σιλικονη στο νερο και θα κολλησει? :D
|
Δες μια πλατη που καναμε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71884
|
Ευχαριστω πολυ stivv.. ακριβως οτι εψαχνα! :D
|
|
|
Ευχαριστω Γιωργο. Αυτο φαινεται πιο ωραιο απ'ολα μιας και δεν ειναι μονο "3D Πλάτη".. βλέπω εκανε και "κρυψωνες" για τα μαλάουι (να υποθεσω).
|
Παράθεση:
μπορει ανετα να καρφωσεις και καποια κομματια απο ριζες... και οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις και να γινει πιο φυσικη.... |
Τελεια.. οταν με το καλο ερθει το καινουριο ενυδρειακι (σε κανα μηνα) θα ξεκινησω να φτιαχνω και την πλατη :D
|
Θα συμφωνησω και εγω με τα παιδια.Καλυτερα να την φτιαξεις μονος σου.Κανε ενα σχεδιο στο μυαλο σου πως θες να ειναι π.χ να φαινεται μονο σαν πετρα ή θες να εχει και καμια κρυφωνα.Θα εχεις και την χαρα οτι το εφτιαξες εσυ.Αν πας να αγορασεις πλατες απο μαγαζι θα σου βγει ο κουκος αηδονι.
|
Παράθεση:
αντε να σε δω να μαστορευεις.... :smt057:smt057 το καινουργιο που λες, για ποσα λιτρα?? τι προοριζεις να μπει μεσα...??? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
και μπορεις να παιξεις με μικρες σπυλιες στην πλατη, και περασματα... |
Sorry 250 εννοουσα... οχι 150.
|
Παράθεση:
μπορεις να φτιαξεις οπως σου ειπα πλατη και ενα πλαινο και απο την αλλη μερια στο πλαινο να παιξεις με ενα βουναλακι πετρες... πισω τους πολλες βαλλισνεριες...:D:D |
Τέλεια!! :D :D
|
ωραιο ακουγεται
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board