δαγκωμενο gurami
καλησπερα παιδες!!!!!πηγα να ταισω πριν λιγο και βλεπω το αρσενικο dwarf με δαγκωμα σχεδον κομμενο ματι και να βαριαανασαινει.......τι να κανω?????καραντινα δεν εχω δυστηχως να κανω θεραπεια με melafix????θα βοηθησει?? η τον χανω τον καημενουλη?????τον εχω σε ενα 60λιτρο ζευγαρι :confused:
|
χαρεμι θα ηταν σωστοτερο απο ζευγαρι, αλλα τεσπα...
Μπορεις να κανεις οπως λες θεραπεια μελαφιξ οπως και με αλατι, ομως πως θα περιορισεις την επιθετικοτητα του θυλικου χωρις καραντινα? |
σε 60 λιτρα ποσο melafix??????τα υπολοιπα ψαρια θα επιρεαστουν?????
|
Σαββα 5ml/38 λιτρα η εναλακτικα 1 σταγονα ανα λιτρο:(
|
καλημερα παιδες!!!!!ηθελα πολυ να σας ευχαριστησω ολους που προθυμοποιηθηκατε να με βοηθησετε με το ψαρακι!!!!!!να στε καλα εχω ηδη τον μικρο καραντινα με μελαφιξ και τον παραλκολουθω ολη μερα
|
:smt045 πως παει φιλε μου;;
|
ολα καλα σπυρο!!!!το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν τρωει
|
θα φαει πιστευω,δοκιμασε να βουτηξεις τη τροφη σε λιγο σκορδοζουμο ;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μην ανησυχεις οι γυναικες δεν εχουν αναγκη!!!!!!+-8:smt044:smt044:smt044
|
Παράθεση:
|
καλημερα παιδες!!!!!τελικα ο μικρος μια χαρα τον βλεπω πολυ καλυτερα ηδη το ματακι του επανηλθε αλλα φυσικα δεν βλεπει καθολου απο αυτο το ματι αλλα ολα οκ......το θεμα ειναι μολις περασουν οι 7 μερες θεραπειας τον βαζω κατευθειαν στο 60ρι πισω????η κανω αλλαγη και τον αφηνω ακομα καραντινα???
|
Παράθεση:
|
και ναι μετα απο μια εβδομαδα καραντινας!!!!!!!!επιτελους ο μικρος γυρισε σπιτι του :)))))
|
:smt041:smt023
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board