φωτηστικο για ενυδρειο καλο η κακο γνωμες
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ariumlight.jpg
παιδια ενας φιλος φερνει αυτα τα φωτηστηκα για ενυδρεια με λεντ τα χρωματα τον λεντ ειναι αυτα red 630nm, blue 470nm 6500kelvin around 10000-15000lm πως σας φενετε ?????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
δεν μας λες και τιμη να σου πουμε πιο σωστα πως μας φενονται...:D:D
|
περιπου στα 200 ακριβος δε ξερουμε περιμενουμε τα μεταφορικα να δουμε ποσα ειναι :rolleyes:
|
δεν νομιζω να αξιζει κατι τετοιο ρε φιλε ξαχνεις πραγματαπου ακομα δεν τα εχουν ουτε καν ενυδρεια επαγκελματικα!!!
|
ειναι για ενυδρειο το φως με φυτα :rolleyes:
|
καπου καπου μου λες κατι "εδω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε" και εσυ θες κατι τετοιο?
παρε τα λεντ και κανε φωτηστικο!!!! |
εγω ρωταω γνωμες για το συγκεκριμενο
για σωστο diy δε μας φτανουν 300 ευρο και αν πετυχει |
χαρη ειναι λιγο ρισκο!!!! δεν μας λεει γωνια φωτος....
δηλαδη στα 20 εκατ. που λεει βασικα μπορει να καλειψει ενα ενυδρειο γυρο στα 60 εκατ. φανταζομαι... για να καλειψεις ενα ενυδρειο 2 μετρα θα πρεπει να παει το φωτιστικο στο 1 μετρο περιπου πραγμα που σημαινει οτι θα χασεις πολυ ενταση και το ενυδρειο θα ειναι σκοτεινο... δεν νομιζω πως 52 λεντακια μπορουν να κανουν πολλα σε ενα μεγαλο ενυδρειο. |
3 watt το ενα ειναι
|
Παράθεση:
|
εχουμε μια φασματομετηση?
ετσι χυμα μονο με τα χαρακτηριστικα χωρις καμπυλες φασματος δεν ειναι ευκολο καποιος να πει αν ειναι καλο η οχι. Σαν κατασκευη παντως ωραια δειχνει |
θα μαθω και θα σας πω :smt045
|
Χάρη φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το φωτιστικό', για μάθε και αλλες λεπτομέρειες;-) περιμένω...
|
|
συγνωμη κιολας αλλα εγω θα σκεφτομουν να παρω 5 προβολης 20w σαν αυτα που ειχες και θα σου βγαλει περισοτερο φως και με λιγοτερα watt καταναλωση.
και αμα ειναι πιο μεγαλα θα φωτιζουν και σε μεγαλητερο βαθος!!! |
ρε σακη ρωταμε για το συγκεκριμενο μοντελο να μας πουν γνωμες ατομα που εχουν ασχοληθει με τα λεντ αν ηταν θα λεγαμε για diy η για απλους προβολης
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board