ενυδρειο νουμερο 4 180λιτρα
ολο το ενυδρειο ειναι diy... απο τα τζαμια μεχρι και το καπακι
Διαστάσεις:100χ40χ45 Όγκος:180λτ μεικτα Κατηγορία:βιοτοπικο σχεδον Φυτά:βαλισνερια γιγαντεα, ανουμπια νανα, κερατοφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη:προς το παρον μονο μερικα κοριντορακια μπρονζε Διακοσμητικά υλικά:αμμος μπεζ χαλαζιακη, μια φεγγαροπετρα, δυο ξυλοπετρες,μια ριζα μοπανι και αλλη μια που δεν ξερω πως λεγετε (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:γκρι σκουρο Φωτισμός:30w Διάρκεια φωτισμού:15:00 -23:00 Φιλτράρισμα:eheim 2215 σιποραξ και σφουγγαρι και ενα εσωτερικο κινεζικο μονο με filterwool για καλυτερη κυκλοφορια Θερμοστάτης:eheim jager 200w Λίπανση:oxi Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):μου τελειωσε το τεστ Αλλαγές νερού:25% την βδομαδα Θερμοκρασία:26-26.5-27 με stc1000 Άλλες πληροφορίες:to eνυδρειο τρεχει 3 μηνες και τα ψαρια μπηκανε πριν κανα μηνα απο το μεγαλο μου... επισης καμια προταση για τι αλλο να βαλω γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα Φωτογραφία: __________________ |
2 Συνημμένο(α)
|
Πρώτον το ενυδρείο σου:D:D είναι κουκλί δεύτερον θα πρέπει να βάλεις 5-6 κορυντόρας ακόμα γιατί ζούνε σε κοπάδι;);) Καλή συνέχεια:p:p
|
πανέμορφο!!!
|
πολύ ωραία κατασκευή και aquascape. μπράβο!!!
από ψαράκια τι σκέφτεσαι; |
Παράθεση:
στο μεγαλο εχω σκαλαρια , καρδιναλιους και κορυ στο μικρο εχω γαριδες, στο αλλο εχω σκαλαρακια αναπαραγωγης μου μεχρι να μεγαλωσουν και σε αυτο εχω μερικα κορυ και ψαχνομαι ακομα... ριχτε καμια ιδεα... |
Βάλε τέτρα ή μπορείς και ραμιρέζι;);)
|
very nice..... πολυ ομορφο!!!!
|
Πολη όμορφο, καλή συνέχια!!!:smt063:smt063:smt063:smt063
|
Πολύ όμορφο,μπράβο σου
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:18. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board