AMMOS
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΑΜΜΟ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ...
|
Ξέπλυμα σε έναν Κούβα και μεσα...
------------------------- Γέμιζε μισό κουβα άμμο το υπόλοιπο με νερό ,το λάστιχο μεσα και ανακατευε μεχρι να καθαρίσει,συνέχισε με όσα κιλα άμμο θέλεις |
Αμμος....
Να ξερεις βαζοντας αμμο,θα σου θολοσι το νερο.Αλλα μην ανοισιχης το φιλτρο θα το κανι λουκουμι!!!:smt109:smt109:smt109
|
AMMOS
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ Η ΚΑΙ Η ΣΚΟΥΠΑ..
|
Αν βάλεις το μπαστουνι τέρμα κατω θα την ρουφαει...αλλιως δεν έχεις θέμα...η σκούπα θα σε ρουφαει ελαχιστη
|
δεν φαίνεται πολύ καλά...
άνοιξε νέο θέμα με παρουσίαση του ενυδρείου σου, εδώ http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=164 γιατί στο θέμα αυτό κάτι ρώτησες για την άμμο, και βγάλε αν είναι δυνατόν καλύτερες φωτό και από μπροστά και επίσης συμπλήρωσε και τα στοιχεία. περιμένουμε:) |
Μικρα γραμματα!
Να Γραφεις με μικρα γραμματα!γιατι γραφοντας με κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις:smt067
|
AMMOS
Επειδή το έχω απορία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άμμο απο τη θάλασσα;
|
AMMOS
Aπό θάλασσα η άμμο πρέπει να είναι τελείως στεγνή και βράσιμο πριν μπει . ιδανικά ποταμίσια.
|
Παράθεση:
|
d
Λόγο αλμύρας,την βράζουμε για το αλάτι
|
Αν πρόκειται να βάλεις κιχλιδες όπως λες,αν θέλουν σκληρό νερό,πηγαίνεις σε μια παραλια(έξω) να ειναι καθαρή μαζευεις άμμο και την ξεπλενεις σε έναν κουβα καλα και ειναι έτοιμη...
|
l
ναι δεν μιλάω προσωπικά για kixlides που θέλουν σκληρό νερό ,μιλάω γενικά..
|
Παράθεση:
|
AMMOS
Φυτά γαρίδες και Molly,Guppies θα έχουν θέμα με τη θαλασσινή άμμο εφοσον τη βρασουμε και κάνουμε πολλές αλλαγές νερού πριν τη βάλουμε;
|
Παράθεση:
|
ammos
εγώ αυτό που αναρωτιόμουν ήταν αν την ρουφάει το φίλτρο η η σκούπα πλέον αυτό που μου μένει είναι να παο να φορτώσω καμια 20 k από το ποτάμι, πλύσιμο και μέσα..χίλα επίσης από το ποτάμι..
|
,
παιδιά η άμμος πολύ καλή άλλαξε το ενυδρείο 3-4 χερια πλύσιμο και μέσα...και τσάμπα βασικό έτσι........
|
χρόνια πολλά! μπράβο, όταν ολοκληρώσεις βάλε μας φωτό
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board