surprise
Παιδια τα φωτα σας εχω κανει ενα πινακα που λεει GAB προσπαθω να το βαλω φωτο αλλα δεν μπορω βοηθεια!ημουν ενθουσιασμενος το εκανα πολυ ωραιωπειτε μου πως να βαλω φωτο για να διτε αυτο που εκανα!!!:D
|
Οταν κανεις καινουργιο ποστ ,,κατω κατω λειε συνημενα αρχεια ,,πατας το κουμπακι και σε βγαζει μια αλλη οθονη ,,πατας αναζητήσει,,ψαχνεις στο pc σου αυτο που θελεις,,και μετα ,πατας ανεβασε αρχειο.
|
Παράθεση:
|
το ξερω αυτο το καιρατο!εχω φαει το κσμο!κανω 10000000000000000000000000 αυτο που ειπε ο σνακεπανοσ τιποτα!μαρια τη εννωεις????????:smt065:smt065:smt065:smt065
|
Βρε ,,,κανε καινουργιο post, γραψε τη θελεις να γραφεις και πανε κατω και πατα διαχειρίσει συνημμένων αρχειον πατα μετα αναζητησει ,,βρες αυτο που θελεις στο pc και πατα ανεβασμα αρχειου και θα το ανεβαζεις στο ποστ σου.
|
αυτό που έχεις το έχεις φωτογραφίσει? αφού άλλες φορές ανεβάζεις φωτος
|
Βρε θα μας σκασεις ,,πατησες ανεβασμα????
|
Παράθεση:
|
Αντε ρε φιλε και μας εχει φαει η αγωνια!!:D:smt086
|
πατάς τον συνδετήρα, πατάς αναζήτηση, το βρίσκεις στο pc σου, ξέρεις που είναι? το βρίσκεις? μόλις το βρεις το μαρκάρεις και πατάς ανέβασμα. κάτω κάτω κάτι σου γραφει με μικρά γράμματα (μεταφορά στο aquatek κάτι τέτοιο) περιμένεις να σταματήσει να γράφει, όταν γίνει αυτό, κλείνεις αυτό το παράθυρο και πατάς καταχώρηση απάντησης
|
DEN MPOROhttp://GREEKAQUARIUMFORUM
|
για πες τι κανεις
|
ΕΓΩ το εχω στα αγγλικα!το μονο που δεν βρησκω ειναι(μεταφορα στο aquatek)και αυτο που ειπες οτι εχει σαν ανθρωπακοι που κανει κατι!τυποτα δεν εκανα απλα ΚΛΑΙΩ.εχω ιδεα!αυτο που πρεπει να κανω οποιος μπορει ας βγαλει βιντεο να δω τι ακριβως κανι
------------------------- :smt067 |
Παράθεση:
|
Ρωτα κανενα μοντ να σε βοηθειση βρε.
|
κοίταξε λίγο και το μέγεθος της εικόνας μπας και είναι μεγάλο το αρχείο.
|
Πως?αφου δεν τα καταφερατε εσυς!τι νοιμα εχει?εκτος αν βαζαται κανα βινταο να δω πως γινεται:smt100:smt100:smt100
|
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!+-8+-8:smt026:smt026
|
Παράθεση:
|
Ρε μπαγάσα?το παιζεις οτι δεν μπορείς για να βρεθείς με την Μαρία?:D:D:D....πλάκα κάνω,διαβασε προσεχτικα αυτα που λένε τα παιδιά
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ο Laki είναι 10 κι εγώ 56
|
Παράθεση:
|
11 Συνημμένο(α)
λοιπόν δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω κοίτα τις φωτός κάτω
αφού εντοπίσεις και μαρκάρεις την φωτό σου, πατάς και enter |
1 Συνημμένο(α)
Συνημμένο Αρχείο 55894ωριστε, αρε μαρια ο θεος να σε εχει κοντα
|
Μπράβο Λάκη !!!:smt038:smt038:smt038
|
Παράθεση:
|
μπράβο Laki!!! είναι πανέμορφο και καλλιτεχνικό!!! και το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα. μπράβο και στην μανούλα σου που σε βοηθάει
|
Μπραβο σου Λακη!
Ενας μεγαλος δημιουργος βγαινει μεσα απο τα ποστ του GAB |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board