Χαλαρά σχετικά με... red cherry
1 Συνημμένο(α)
|
Παράθεση:
|
αυγωμενη φαινεται αλλα εχει μονο 3-4 αυγα?
ισως τα αφησε τα αλλα... την βλεπεις να τα αεριζει? |
Ναι εννοώ αν έχει αυγά...
Ναι μόνο 4 έχει και αυτά τα αερίζει... Τα άλλα πού πήγαν??? Θα εμφανιστούν πιο μετά????:(:( |
τις προηγουμενες μερες την ειχες δει?? γιατι πρεπει να ειχε πολυ πιο πολλα...
τα αλλα τα αφησε τωρα λογικα πρεπει να εχεις γαριδακια στο ενυδρειο σου αλλα ειναι τοσο μικρα που θα μπορεις να τα δεις σε καμια δεκαρια μερες ------------------------- Παράθεση:
|
Τις προηγούμενες μέρες ναι την είχα δει την ίδια και δεν είχα αυγά.....
Τον εξωσκελετό χτες το απόγευμα τον έβγαλε. Άρα χτες γονιμοποιήθηκαν τα αυγά.. Άρα έχω μόνο 4 αυγά. Απλή μέθοδος των τριών..... |
Παράθεση:
|
Η σέλα της ναι ήταν κατακίτρινη όπως και των 9/13 υπολοίπων γαρίδων....
Οπότε θα έχω γαριδάκια?????:o:o:o:o |
ειδες το λινκ που σου εδωσα πιο πανω??
πρωτα σελωνονται στην πλατη και αν υπαρχει αρσενικος να τις γονιμοποιησει μετα απο μια εβδομαδα κατεβαζουν τα αυγα στην κοιλια και σε κανα μηνα γεμιζεις πολλα μα πολλα γαριδακια... |
Ναι βέβαια και το είδα!!!
Το ίδιο πράγμα λέμε ακριβώς!!!;);) Οπότε και οι άλλες γαρίδες είναι έτοιμες να τα κατεβάσουν!:D:D:D Καιρός ήταν. Με το που έβαλα ένα αρσενικό είδατε τι έγινε?? Όλες μα όλες ήταν θυληκιές. 11 θυληκιές αν είναι δυνατόν... Για να καταλάβετε θα σας βάλω μια φώτο αύριο την ώρα του φαγητού να δείτε τι εστί σέλες....;);) |
βαλε φωτο να δουμε,,,
|
αντε καλες γεννες!
Ευχομαι να γεμισεις.....και να παρουμε κι εμεις:D |
1 Συνημμένο(α)
Ευχαριστώ πολύ!!! Βασικά θα είναι η 1η γέννα...:D:D
Για δείτε τι γίνεται. Βασικά σε αυτήν είναι όλες οι θυληκιές.Τα αγοράκια δεν μας έκαναν την χάρη να βγουν.. |
Καμιά παρατήρηση???
Κάτι????:( |
Αυγωμένη???
Μια είναι έτοιμη για ζευγάρωμα, καμία δεν είναι "αυγωμένη".
|
Ποια είναι έτοιμη για ζευγάρωμα???
Ναι και εγώ εννοούσα πως οι σέλες τους είναι κατακίτρινες. Αυτό... |
οσες εχουνε την κιτρινη σελα ειναι ετοιμες να γκαστρωθουνε αν υπαρχει αρσενικο να τις γονιμοποιησει... αν το εχουνε ολες, σε λιγο καιρο θα ειναι ολες αυγωμενες...
|
Ναι όλες έχουν κίτρινη σέλα...
Και έχω 2 αρσενικές.....:D:D |
Τα έριξε τα 2 έμειναν άλλα 2....:smt085:smt085:smt085
------------------------- Γιατί το κάνει αυτό???? |
τι τροφες τις δινεις?
|
ΤΑ έριξε όλα....:smt085
Τις δίνω crusty crub της AcTi και μια άλλη που τμου την έδωσαν τζάμπα χύμα σε 3 γεύσεις...:confused: Τι φταίει???Τι τροφή να τις δίνω??? |
Παιδιά!!!:smt039
Ξέρει κανείς γιατί έγινε?????:(:( |
οταν μια γαριδα ριξει τα αυγα της σημαινει οτι γεννησε γαριδακια....
αν δεν εχεις μεσα θηρευτες, ψαξε το ενυδρειο σου καλα και μπορει να δεις μικρα... |
έχω τα παφεράκια...
οπότε δεν θα δω ε??? δεν υπάρχει περίπτωση να τα έριξε από άγχος????:( |
οταν τελειωσουν οι γαριδες τι θα τα ταιζεις?
|
εγω εχω puffer και ειμαι γεματος με μικρα red cherry!!μπορει να μην στα φανε!!;)
|
Παράθεση:
αν εχεις πολλες κρυψωνες ισως καταφερει να μεγαλωσει κανενα αλλα πολυ δυσκολο... εγω με γκαπυ και δεν εβλεπα γαριδες... εσυ που εχεις παφερ??? εγω θα φοβομουνα και τις μεγαλες γαριδες... |
Παράθεση:
Ναι ρε παιδιά ελπίζω να δω γαριδάκια... ναι είναι πυκνοφυτεμένο!!!!:D ------------------------- Από τις 15 γαρίδες ,έχει κανένας καμιά ιδέα τι έγιναν οι 6??? Μόνο 9 είναι!!:( |
Στις εφαγαν τα pufferακια, που το περιεργο? :rolleyes:
Ειναι μικρες οι red cherries, αν δοκιμασαν θα τις καθαρισουν ολες. |
Μήπως γίνανε γεύμα στα παφεράκια?;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board