barcelona aquarium
30 Συνημμένο(α)
καλησπερα σε ολους!
μετα απο την προσφατη επισκεψη μου σε ενα απο τα μεγαλυτερα ενυδρεια του κοσμου σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να μοιραστω καποιες φωτο μαζι σας... |
10 Συνημμένο(α)
και μερικες ακομα..!!!
|
Σ΄ευχαριστούμε!
(όλα αλμυρά ήταν?) |
ναι κλεοβουλε ολα αλμυρα.αρκετα απο τα ειδη τα εχουμε και στις δικιες μας θαλασσες π.χ τσιπουρες-σπαρους-καραγκιοζακια κ.τ.λ
|
Ο ναυτίλος στην 4η φωτο είναι υπέροχο πλάσμα!
|
ναι φοβερος...αυτο που μου εκανε εντυπωση εμενα ηταν στην 8η φωτο που ειχαν κρεμασμενα σε ενα κλαρι αυγα χειροποιητα και μεσα μεγαλωνα κατι σαν καρχαριωειδη...
|
Ωραιες φωτο ομορφα ψαρια, σε ευχαριστουμε που μας σκέφτηκες .
|
:) σπαμάρω αλλά αξίζει να δείτε
ένα βιντεάκι απο μια προσπάθεια αναπαραγωγής Ναυτίλων http://www.youtube.com/watch?v=jlby1Asdazs |
κανε δουλεια σ κλεοβουλε.καλο ειναι να μαθαινουμε.
αυτο που ηθελα να ρωτησω ομως...στα θαλασσινα ενυδρεια που εχουν καποιοι απο εδω μπορουν να βαλουν και ενα σπαρο ας πουμε? |
Σε μεσογειακού τύπου θαλασσινό μπορούν να βάλουν είδη απο τις δικές μας θάλασσες (ο σπάρος πάντως απ' ότι φαντάζομαι θέλει αρκετά λίτρα ;)).
|
μααααλιστα καταλαβα...παντως το σιγουρο ειναι οτι γινεται...σε ευχαριστω για την πληροφορια!
|
Παράθεση:
|
Τι φωτογραφίες... Δεν τις χορταίνει κανείς... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
1 Συνημμένο(α)
ξεχασα και το πιο περιεργο :confused::confused::confused:...!!! μακαρι να μπορουσα να βαλω και το βιντεακι...!!!
|
Απ: barcelona aquarium
Ανέβασε το στο utybe και μετά κάνε link;-)
|
δεν μπορω ρε φιλαρακια...ειμαι ισπανια με ασυρματο...δυστηχως
|
κριμα....θα ηταν ωραιο θεαμα....
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board