"Πίτα μελών και φίλων του GAB 2013 - Θεσσαλονίκη"
"Πίτα μελών και φίλων του GAB 2013 - Θεσσαλονίκη"
Ενημερώνουμε τους Φίλους της Β. Ελλάδος ότι το Σάββατο 2-2-2013 και ώρα 17:00 στο cafe ''la-scala'' (χώρος όπου γίνονται οι συναντήσεις μας, δίπλα στο Καυταντζόγλειο) θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας, μελών και φίλων του GAB, για την φετινή χρονιά. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με ενυδρειακή συζήτηση και ευχές,το νέο έτος να είναι δημιουργικό και με υγεία. Φυσικά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, ενώ ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί θα γυρίσει σπίτι του με ένα κομπλέ ενυδρείο που προσφέρει το petcumulus.gr Σας περιμένουμε. |
Δηλώστε συμμετοχή .
Snakepanos |
Snakepanos
mikros84 mcxatz |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk narampa |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 |
Για να μην αφησουμε την οργανωση για τελευταια στιγμη, το θεμα της πιτας οπως ειπαμε, αναλαμβανει ο Snakepanos και Mikros84 (ελπιζω οχι με τα χερακια τους! :D)
Αν δεν υπαρχει αντιρρηση, εγω μπορω να αναλαβω το θεμα της κληρωσης με απολυτη διαφανεια (βαζοντας το ονομα μου καμια 30αρια φορες:D) Αν προκυψουν και αλλα θεματα, ιδεες, προτασεις για να περασουμε καλυτερα κλπ, μπορουμε να τα σχολιασουμε εδω. |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk |
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl |
Παράθεση:
Θα είμαι νοερά μαζί σας γιατί η Τανζανία :D πέφτει μακριά. Κόψτε και κάνα κομμάτι για μας τους μετανάστες :smt048 |
Κλεοβουλε μας ελειψες και εμας ,και σκεφτομε την ταβερνοσυνεστιασεις που καναμε και πεθαίναμε στο γελιο:D:D ,αλλα που θα παει θα βρεθουμε ξανα.
Θα κοψουμε και για σενα πιτα,αλλα το δώρο αμα το κερδισεις θα το κρατήσουμε για μας :D:D.θα παει περι συλλογου. Snakepanos mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl |
Υπολογίστε με κι εμένα, αν και δεν ειναι 100%
Snakepanos mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl kotsos |
μπορει να περασω να σας δω μια βολτα :)
|
Snakepanos
mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl kotsos Kingrim Maik |
Ξαναδηλώνω παρουσία γιατι κάπου στην πορεία βγήκε το όνομα μου
|
Απο λαθος βγηκε Νικο ,
Snakepanos mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl kotsos Kingrim Maik narampa ------------------------- Περιμενουμε καποιους φιλους μας να ερθουν ,,+3 ατομα ακομα. |
Παράθεση:
Οπότε (για να υπολογίζουμε και την πίτα...:smt045) μέχρι τώρα είμαστε...21.;) |
"30; Πολλοι ειναι ρε εγω σου λεω 20..."
Μια φραση που θυμηθηκα ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ απτην τελευταια συναντηση :D καλα να περασετε ρεμαλια θα σας βλεπω να μασουλατε απο skype. :) |
Σπυρο ελα ρε ση ,,μια γκαζια ειναι για σενα.
Snakepanos mikros84 mcxatz nazgul proskinito Gremian lion Sarpijk Alex_Salonica bloskas +1 nikolaosbouk Maikl kotsos Kingrim Maik narampa ------------------------- Περιμενουμε καποιους φιλους μας να ερθουν ,,+3 ατομα ακομα. + άλλοι δύο νέοι φίλοι και στο χόμπι και στις συναντήσεις :razz: Οπότε (για να υπολογίζουμε και την πίτα...:smt045) μέχρι τώρα είμαστε...21.:wink: |
Το ιστορικό αυτό γεγονός έγινε και υπόμνημα, να μην το ψάχνει ο κόσμος!:D
|
Παράθεση:
Σας ευχαριστούμε Πάρα πολύ, όλους σας. |
Παράθεση:
|
Σας ευχαριστουμε κυριοι!
|
Οπα...τώρα το είδα.:p
Μέσα και εγώ!!! |
Και εγώ μέσα κύριοι συνάδελφοι...:D...μετά από καιρό...επιτέλους.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board