καλησπερα
καλησπερα στην παρεα του GAB,θα σας παρουσιασω σε λιγω καιρω το νεο 500λ ενυδρειο,η κατασκευη ειναι προσωπικη δουλεια απο την αρχη εως το τελος,μετα απο malai και νταμαρια ειπα να αλλαξω βιοτοπο, να παω σε φητεμενο,;)που αισθητικα ειναι ποιο ομορφο.πιστευω ο κοπος μου να αξιζει!!:)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Απλα θα ηθελα να σου τονισω μιας και ειμαι κατοχος φυτεμενου ενυδρειου,οτι σε 500 λιτρα φυτεμενο τις δυσκολιες που θα αντιμετωπισεις!!! Μεγαλο το κοστολογιο(λιπασματα ,φωτα,ρευμα) Φιλικα ΔΗΜΗΤΡΗΣ:p |
Μια χαρα θα τα καταπολεμισουμε ολα μην μασας!Φυτα δεν μπουν υψηλων απαιτησεων και ετσι με τον φωτισμο του θα ειναι κουκλες τα φυτακια!
ΑΛΛΑ εγω θελω να δω το καπακι σου! ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ολα τα ΛΕΦΤΑ Αλλα και ολο το ενυδρειο εγινε τελειο!Δεν εχω δει τοσο καλη και προσεγμενη κατασκευη ουτε σε εργοστασιακα!Ονειρο το εκανε! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ε να το δούμε και εμείς βρε παιδιά :smt027
|
εε βαλε και φωτο να δουμε το καπακι :p:p:p
------------------------- Παράθεση:
|
φυτεμενο βιοτοπος για Channa!!!
|
ωραιος θα σε ταλαιπωρησει το υψος σου στα φυτα αλλα δεν σε φοβαμαι φιλε .να ειμασταν πιο κοντα θα επερνα κανα δισκο σου αλλα μακρυα ρε γαμ..ω:smt091
|
Το ξερω εχει πολυ υψος αλλα με αρεσει να ταλεπωρουμαι με το ενυδρειο!!!Παλι καλα που οι μεγαλοι δισκοι θα παν σε ενα παιδι εδω διπλα και θα ειμαι κοντα τους!
|
μπραβο ρε αμαρτια να εφευγαν απο κει κανα ταξιδι τα ψαρια:p
|
Το ενυδρειο παιδια εγινε πολυ σουπερ γεμισε νερο και μπηκε η αμμος!Αλλα ο αλλος δν ανεβαζει φωτο θα κατεβω σε λιγο κατω και θα τον ....
|
Παράθεση:
|
Καλως ηρθες φιλαρακι..Καλη διομονη κ καλη επιτυχια!αναμενουμε φωτο.....,,
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:55. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board