στρώσιμο ενυδρείου
καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα,εχω ενα ενυδρειο juwel korall 60 εχω φυτεμενα 3 κερατοφυλα,το φιλτρο εχει μεσα μπλε σφουγγαρι και ο κυκλοφορητης του ειναι bioflow280,εχω θερμοστατη 50w και λαμπα 20w,το ενυδρειο ειναι σε λειτουργια 15 μερες,χωρις να ξερω για να το στρωσω εστυψα το σφουγαρι απο αλλο ενυδρειο 20 λιτρων μεσα στο νερο του νεου..μετα απο 14 μερες ενω μετρουσα No3=0 N02=0 GH=>14 kH=>7 ph=6,8 cl2=0,2 τωρα μετραω No3=50 No2=5 και ολα τα υπολοιπα ιδια,βλεποντας αυτο πηγα σε pet shop και πηρα ζωντανα βακτηρια και εβαλα οπως μου ειπε ο πετσοπας και πηρα και υλικο για το φιλτρο jbl micromec,μπορει καποιος να μου πει αν θα πρεπει να αρχισω νεο στωσιμω?
|
φιλε τσμπα λεφτα εδωσες για το υποτιθεμενα βακτιρια μεσα στο μπουκαλακι δεν ειπαρχουν βακτιρια εσυ με πειο τροπο στρωνεις?
|
ασε τα βακτηρια και περιμενε λιγες μερες να μηδενησουν τα no2 κανε μια μεγαλη αλλαγη και βαλε τα ψαρακια σου.
|
μολις μηδενιστουν ειμαι ετοιμος δηλαδη ?
|
ναι οταν μηδενιστουν ολλα κανεις 50% αλαγη νερου και την επομενη μερα βαζεις ψαρακια
|
ακριβως. τροφη ριχνεις μεσα λιγο 2-3 φυλλα την ημερα εε??
------------------------- Παράθεση:
|
ναι ριχνω δηλαδη δεν ειναι κακο π ανεβηκαν τα No2 ε? ευχαριστω παρα πολυ παιδια
|
Καλώς ήρθες george mag !
Διάβασε και τα υπομνήματα των αρχαρίων.Θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ;) |
-------------------------
ανδρεα η αλλαγη οχι 50 ειναι λιγο μετατο στρωσιμο κανεις 70-90% .[/QUOTE] ααα εγω τοσο ξερω να που μαθαμε και κατι ;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ποτε δεν ειναι αργα .μπραβο σου.;)
|
Παράθεση:
|
καλα νομιζεις δεν επιασε οντως.
|
Παράθεση:
|
οχι τα βακτηρια δεν κανουν τιποτα ριχνε την τροφουλα και περιμενε 4-5 μερες .
|
ο πετσοπας μου ειπε οτι μετα απο 5 μερες θα πεσουν τα No2 απο την στιγμη που εβαλα τα βακτηρια.ετσι ειναι?
|
ναι εχει μαγικο ζουμι στο μπουκαλακι χαχαχα .οχι μην ακους δεν ισχυει αυτο .
|
[QUOTE=stelios816;727596]ναι εχει μαγικο ζουμι στο μπουκαλακι χαχαχα .οχι μην ακους δεν ισχυει αυτο .
οποτε εγω ριχνω τα φυλαρακια και απλα περιμενω να μηδενιστουν τα Νο2? αρα η τροφη κανει ολη την δουλεια |
στην παρουσα φαση ναι γιωργο.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board