πόσα mg τετρακυκλίνη ανα lt?
γνωρίζει κάποιος πόσα mg/lt τετρακυκλίνης χρειαζομαι για καταπολεμηση fin rot?
|
Ρηξε μια ματια στην τετρακυκλινη της API μηπως βοηθησει, εχει ενα pdf με αναλυση καπου στη μεση:
http://www.apifishcare.com/products/...x?ProductID=65 Στο κουτακι που εχω γραφει οτι καθε φακελακι περιεχει 500mg Tetracycline Hydrochloride και η δοσολογια ειναι ενα φακελακι ανα 38 λιτρα. Δυο δοσεις ανα 24 ωρες, μετα απο 24 παλι ωρες αλλαγη νερου 25%. Μπορει να συνεχιστει η θεραπεια μια-δυο φορες, αναλογα με την περιπτωση. |
Θοδωρη και αλεξανδρε θα χρειατω και εγω. Εχετε βρει που εχει; Μετα τη θεραπεια υποθετω θελει καθαρισμα με ενεργο ανθρακα για κανα 2 μερες ετσι;
|
Απο φαρμακα εχω και οτι θελεις σου φερνω την Κυριακη.
Tetracycline της API, αλλα εχει ληξει τον 8ο του 12...δεν ξερω αν κανει ακομα. Εχω furan-2 της API και Myxazin σφραγσμενο. Επισης, Esha2000. |
παιδια ριχτε μια ματια στις συνθηκες των νερων σας...
Σε ενα σωστο ενυδρειο με σωστες συνθηκες σπανια χρειαζεται φαρμακευτικη επεμβαση... |
Παράθεση:
Μια φορα παντως χρειαστηκε να βαλω φαρμακα σε καραντινα, αλλα το ψαρακι τελικα δεν το εσωσα. |
Παράθεση:
κι εγω μια φορα χρειαστηκε να βαλω κανονικα φαρμακα, (εννοω περα απο κατι μελαφιξ σε χαζο-υποψιες φιν ροτ κτλ) τα αποτελεσματα μαλλον δειχνει πως ηταν θετικα (χρησιμοποιηθηκε ισχυρη αντιβιωση δευτερης γενιας -ceclor- επειτα απο αρκετες συζητησεις με επαγγελματιες του ειδους, ιχθυοπαθολογο και φαρμακοποιο που ειναι κι αυτος ψαροκαμενος ) |
Το ceclor που περνουμε εμεις;! Το προτεινες δηλαδη για υποψιες φιν ροτ. Του φιλου μου ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο νομιζω. Ειναι σε τρια σημεια, ενα σε καθε πτερυγιο, αλλα ελαχιστο, θαλεγα 1-2mm φαγωμα στο πανω και πισω και το κατω ειναι απλα σαν ναναι πιο μαλακο σαπισμενο μαζεμενο ας πουμε σε μια ακρουλα παλι 1-2mm. Εβγαλα βιντεο θα το ανεβασω συντομα.
|
Παράθεση:
σε τετοιες περιπτωσεις (βασικα συνηθως ειναι υποχονδρισμος μια και μιλαμε για απλη υποψια) απλα κανενα melafix και τιποτε αλλο... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τι δοσολογεια ειναι αυτη? για αυτοκτονια? :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board