χριστουγεννιάτικο δέντρο... Αρέσει στα ψαρακια μας;
Λοιπον έρχονται τα Χριστούγεννα και στολισα το δεντρακι μου... Μαζι με τα στολίδια μπήκαν και πολλά φωτάκια. Λόγο ελειψης χώρου το δεντο τοποθετήθηκε δίπλα στο ενυδρειο. Η ερωτηση είναι: τα φωτάκια θα ενοχλούν τα ψαράκια; Τα φωτάκια δεν τα έχω να αναβοσβήνουν, αν τα φωτάκια ακολουθούν το φωτισμό του ενυδρείου στούς χρόνους;
|
Αν ψαξεις στο καναλι μου στο youtube τα βιντεο με τη γεννα των pearl gourami, θα δεις στα τζαμια να καθρευτιζουν τα λαμπακια του δεντρου ;)
Οταν εκλειναν τα φωτα του ενυδρειου, ειτε εκλειναν και του δεντρου, ειτε αν εμεναν ανοιχτα τα λαμπακια, υπηρχε και φως απο το φωτιστικο του δωματιου. |
εμενα τα δικα μ το ζητανε εδω και ποσο καιρο να το στολισω!!!
|
εμενα παλι τα δικα μου ειναι αθεα οπως κι ο ιδιοκτητης τους οποτε μαλλον θα τους προκαλουσαν αλεργικο σοκ :D
|
Παράθεση:
τα χριστουγεννα ειναι για να χαιρομαστε! ο καθενας με τον τροπο του!;) εγω εχω στολισει ηδη!!! |
Παράθεση:
Τα ακουγα που συζητουσαν περι θεου και κατεληξαν, οτι δεν μπορει, πρεπει να υπαρχει θεος. Αλλιως ποιος αλλαζει το νερο; |
2 Συνημμένο(α)
Αν τους αρεσουν οι οχι δεν ξερω εγω προχτες που γυρισα σπιτι να δω τον στολισμο εκπληξη που καναν οι γυναικα-παιδια αντικρισα αυτο....
|
Την γιρλαντα, μετα τις γιορτες, βαλτη μεσα για φυτο επιφανειας.
Τραβαει και πολλα νιτρικα. |
λες να κανει δουλεια?και ψαχνω και για φυτο επιφανειας!!!Και τι να εκανα να τα εβγαζα?Θα χαλασω την χαρα των παιδιων μου για αυτο που καναν?
|
Παράθεση:
Οχι μωρε, πλακα εκανα. Οσο δεν επηρεαζεται το νερο και τα ψαρια απο τις "εικαστικες παρεμβασεις" τους, ολα καλα. Καλες γιορτες. ΥΓ αλλες διορθωσεις θελει το ενυδρειο, οχι τις γιρλαντες ;) |
μια χαρα ειναι!!
εχει κι αυτο την φαση του!!:D και βεβαια δεν θα χαλασεις την χαρα των παιδιων! δεν τα εβαλαν και μεσα! |
Παράθεση:
|
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board