Που θα βρω βυθιζόμενη αντλία???
Καλημέρα, Ψάχνω μία αντλία βυθιζόμενη για το ενσωματωμένο φίλτρο του ενυδρείου μου, αλλά πρέπει να είναι μικρή δηλαδή 6,5χ4,5 και σε ύψος δε μας περάζει αλλά θέλουμε και καλή ροή τουλάχιστον 600λίτρα την ώρα, ξέρετε που θα βρω κάτι???
|
|
τι διαστάεις έχει αυτή η αντλία???
|
6,5x4,5x8,4
|
Αυτή μου κάνει, αλλά που ξέρεις ότι όντως είναι αυτές οι διαστάσεις της??? Στο site της εταιρίας λέει άλλες διαστάσεις για την ακρίβεια, λέει 54χ78χ94 και αυτή δεν χωράει στο ενυδρείο μου!!!
|
Ξαναδέστο, για την 1001 μιλάμε με 600λ/ω
|
α καλά... έτσι όπως είναι γραμμένο στο site μπερδεύει, και δεν κατάλαβα ότι είναι το μοντέλο με 600 λτ/ώρα... χμμμ, αυτή μας κάνει!!!Για πιο μεγάλη δε βλέπεις να υπάρχει ε??? Το ενυδρείο μου είναι 120λτ, και για την ώρα έχω 2 φίλτρα, ένα 400λτ/ώρα, και μία μικρή βυθιζόμενη των 200λτ/ωρα στο ενσωματωμένο φίλτρο, και δεν ξέρω, χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο από 600λτ/ωρα??? ή είναι οριακό???
Βασικά βρήκα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/1108642059...84.m1423.l2649 και μάλλον φαίνεται να χωράει στο ενυδρείο, λες σε αυτές τις διαστάσεις να έχει όντως τόσο μεγάρη ροή όσο λέει??? |
Ήδη αν προσθέσεις την 600άρα είσαι υπερκαλυμμένος, δεν χρειάζεσαι περισσότερο σε τόσα λίτρα. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις ςίναι το βιολογικό σου υλικό, βάλε όσο περισσότερο μπορείς
|
βασικά έχω ένα σπόγκο μπλε 10 εκ μήκος, και ένα σακουλάκι με μακαρονάκι της σερα, έχει χώρο και για άλλα πράγματα βέβαια για να καταλάβεις μιλάμε για ένα χώρο 20εκ βάθος, 5 πλάτος και 10 μήκος και εκεί χωράει τη μάνα μου και τον πατέρα μου!!! Να βάλω και κάτι άλλο αφού χωράει???
Λες να πάω στην 600λτ/ωρα, έτσι?? Ευχαριστώ πάντως!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board