Bunocephalus coracoideus
Μπορεί να μην είναι πάντα γίγαντες τα γατόψαρα, αλλά είναι πάντα τα ποιό όμορφα ψάρια :!:
|
Βρε συ fidel ωραιο φενεται αλλα βαλε και καμια φοτο απο πανο :wink: :idea: .
|
Από πάνω :?: Τα ψάρια ή το ενυδρείο :?: :D
|
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ :twisted: :twisted: :twisted:
|
Λυπάμαι αλλά δεν μπόρεσα να βάλω άλλη φωτογραφία, αν και τελικά κατάφερα να βγάλω ορισμένες αρκετά καλές γιατί έχω φτάσει στο ανώτατο συνολικό όριο μεγέθους συνημμένων αρχείων :shock: :oops:
Βρε σεις διαχειριστές τί σόι φρούτο είναι αυτό :?: |
Παράθεση:
Το θέμα ειναι πως τα βρίσκεις για να βγάλεις οσα ειναι.....άχρηστα. Γιατί σίγουρα υπάρχουν και χρήσιμα. Η αναζήτηση (search) δεν βοηθάει. Μας λέτε εναν τρόπο έστω Pm για να βοηθήσουμε στο...νοικοκύρεμα? |
Παράθεση:
Πηγαίνεις στα μέλη...βρίσκεις τον εαυτούλη σου και ακολουθείς το λίνκ...μετά είναι εύκολα........ :wink: |
Ορίστε λοιπόν η φωτογραφία από πάνω.
|
Κακάσχημα ,απαίσια ,ηλίθια γατόψαρα , ούτε ζωγραφιστά :twisted:
|
Εμένα πάντως, όσες φορές μου τους έδειξε αυτούς τους μπουμπουνοκέφαλους ο Fidel, ποτέ δεν κατάλαβα ποιό είναι το πάνω και ποιό το κάτω... :roll:
|
ΧΑΧΑ του φτιαξατε το κεφι τωρα :lol: :lol: :lol: .
|
Ναι, και με τέτοιο όνομα μπουμπουνοκέφαλους κορόιδους, σαν ρωμαίος στα Αστερίξ μου κάνει...
|
Παράθεση:
|
Μα καλά μόνο σε μένα αρέσουν??? :shock:
|
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΑ ΜΠΣΑΡΙΑ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!).ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΟΧΙ............ :?: :?: :?:
|
Re: Bunocephalus coracoideus
Παράθεση:
+-8 +-8 +-8 :D :D :D |
Χα,χα,χα τι είπε το στόμα σας , χαχααχαχαχα
Μια χάρα είναι Fidel ......οι εξωγήινοι σου :lol: |
Εκτός άπό το φίλο Obelix που ξέρω ότι με ζηλεύει, στους υπόλοιπους αν ξαναπούν άσχημη κουβέντα για τα κουκλιά μου θα τους σπάσω τα μούτρα :shock: Καλά ρε είστε σοβαροί :?: Να τους διαγράψετε από το board. Να τους ρίξετε χαλκό στο ενυδρείο (ξέρετε ότι έχω ειδικό γι' αυτό).
Δε ξεχωρίζετε το πάνω από το κάτω τους :?: Μοιάζουν με βατράχια :?: Είναι σαν εξωγήινοι :?: Μπουμπουνοκέφαλους κορόιδους :?: :cry: :oops: :cry: :oops: ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ -+10 |
Αν αυτά μοιάζουν με γατόψαρα τότε εγώ είμαι ο Κουστώ :twisted: :twisted: :twisted:
|
Παράθεση:
8) thanks |
Όντως, αυτά τα βατράχια μοιάζουν με γατόψαρα χι,χι,χι :lol:
|
Έχω ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να διαγραφούν από το board οι κάτωθι:
α) obelix β) asteris γ) AFRIKANOFILOS δ) dantouan ε) NIDAN (λόγω αμφιβολιών ίσως απαλλαχθεί των κατηγοριών) στ) lasal (αρχιπροδόταρε) ζ) halvas69 Στα παραπάνω πρώην μέλη του Συλλόγου, έχω προτείνει, να επιβληθεί η δια βίου διαγραφή τους από το Σύλλογο και η εγγραφή τους στο Σύλλογο Φίλων του Χαρδαβέλα μπας και καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ εξωγήινων και γατόψαρων. |
Παράθεση:
|
Eλα παιδια νομιζω οτι παρατραβιξε το αστειο με τα κακομοιρα τα......
εξωγιηνακια! :lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχαχαχα :D :D :D :D . |
Και επισης κανεισ δεν μας ειπε τροπο εξακριβωσης του αν ειναι ζωντανα η οχι.(Πλην βεβαιως εισαγωγης χεριου,το κοινως λεγομενο "ΕΝΥΔΡΕΙΟΧΕΡΟ") :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
....chat το κάναμε χωρίς κάτι ουσιώδες πάνω στα ψάρια! :evil:
|
Husky_Jim όντως ξεφύγαμε λίγο :oops:
Τους υπόλοιπους επιμένω να μαστιγωθούν. Τελευταίο: που μπορώ να βρώ πληροφορίες για να ξεχωρίσω το φύλο τους (απίθανο) και εαν κανείς γνωρίζει για την αναπαραγωγή τους γιατί οι μέθοδοι που περιγράφονται σε βιβλία για γατόψαρα ή διάφορα boards δεν πιάνουν στα συγκεκριμένα είδη. |
Παράθεση:
Sexing: Mature females are larger and deeper bodied than males. http://www.planetcatfish.com/catelog...oceph/25_f.php |
Παράθεση:
Νομίζω πως τα θυληκά έχουν ποιο μακρυα πόδια. :) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board