Τα πρωτα γεννητουρια!!
kalispera paidia molis eida oti h thilikia gabby (gabbena opws thn apokalw) :D:D exei kanei 3 mikra psarakia ti na kanw??????? peite peite!!! prokatabolika sas lew oti to enydrio mou den einai fitemeno...
|
αν δεν εχεις φυτα δυσκολα τα πραγματα.κατι αλλο εχεις μεσα?
|
exw kati diakozmitika... e kai meta ta klasika thermostath filtro...
|
υπαρχει περιπτωση να επιβιωσουν μερικα.εγω ειχα ψευτικα φυτα μεσα και κρυβονταν εκει.ασε τη φυση να κανει την δουλεια της.και αν δεν επιζησει καποιο μην στεναχωριεσαι συνεχεια γεννανε απλα θα εισαι προετιμασμενος για την επομενη φορα.δεν ειμαι εμπειρος επανω στα φυτα γι αυτο περιμενε να σου προτεινουν οι υπολοποι πραγματικα φυτα αν θες να βαλεις για να υπαρχουν κρυψωνες.
|
Γράφε σε παρακαλώ με ελληνικά πεζά γράμματα, είναι στους κανόνες του φόρουμ.
|
Τιμηστε σας παρακαλω την ελληνικη γλωσα! No more greeklish μπας και το καταλάβετε ετσιι!
|
skeutika ws kripsona gia ta pitsirikakia na balw platanofyla mesa...pws sas fenete???
|
Παράθεση:
|
1) τα πλατανόφυλλα βιοτοπικά κολλάνε με το στήσιμο που θέλουν τα γκαπυ...(γενικα το blackwater δεν κολλαεΙ)...θα βοηθησουν ομως σαν κρυψώνες...μην βάλλεις πάραπολλα και φρόντισε να ειναι ξερα και καλα πλυμμένα...μπορείς να βάλλεις μια αγγελία για κερατόφυλλο που ειναι η ιδανική κρυψώνα για νεογέννητα !
|
έχω κερρατοφυλλο εαν θες ευχαριστως και μπορώ να σου δώσω για λιγο καιρο σπασμένο καραβι με τρυπες
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board