Παρουσίαση Φυτεμένου Ενυδρείου Με Guppy Και Γαρίδες
1 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 81 x 36 x 50 cm Όγκος: 125 lt Κατηγορία: Φυτεμένο με ζωοτόκα και ασπόνδυλα Φυτά: Hygrophila difformis, Echinodorus tenellus, Java Moss, Cryptocoryne cordata, Cryptocoryne wendtii 'Tropica', Microsorum pteropus 'Tropica', Java Fern, Ludwigia repens Ψάρια / Άλλα είδη: Guppy (διάφορες ηλικίες από αναπαραγωγές). Γαρίδες Amano και Red Cherry Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι, πέτρες, Ξύλα. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: - Φωτισμός: JUWEL High-Lite Light Unit (T5) 80 cm, 2 x 28 W Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες καθημερινά με χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: Sera Bioflow 6.0 (εσωτερικό) - standard υλικά της Juwel (εκτός άνθρακα) Θερμοστάτης: Juwel 100 watt Λίπανση: Sera florena (1,5 ml καθημερινά) Παροχή CO2: Φιάλη CO2 2 Kgr Παράμετροι: pH: 7.6 (API Freshwater Master Test Kit) Γενική σκληρότητα (GH): 7 (API GH & KH Test Kit) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 (API GH & KH Test Kit) Αμμωνία (ΝΗ3): 0 (API Freshwater Master Test Kit) Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 (API Freshwater Master Test Kit) Νιτρικά (ΝΟ3): 5 (API Freshwater Master Test Kit) Αλλαγές νερού: 30% 1 φορά την εβδομάδα Θερμοκρασία: 24-25 °C Άλλες πληροφορίες: Ψύκτης JBL Mini Arctica 1/15Hp Φωτογραφία: |
Πανέμορφο! Συγχαρητήρια! Κι εγω κατι παρ' όμοιο ετοιμαζω!
|
Καλή αρχή φίλε, βάλε ένα μαύρο φόντο να φτιάξει λίγο γιατί χαλάει στο μάτι αυτή τη στιγμή ;)
|
Παράθεση:
|
Ωραίο το ενυδρείο σου! Σύντομα θα κάνω και εγώ τη δική μου παρουσίαση με το γκαπο-ενυδρείο μου!
|
Ωραιο το φυτεμενο σου φιλε ,,καλη αρχη :smt023:smt023
|
|
Πολυ ωραιο και προσεγμενο φαινεται το ενυδρειο σου. :smt023
Μηπως πρεπει να γυρισεις την εξοδο του φιλτρου λιγο προς τα πανω? να κανει ελαχιστα περισσοτερη αναταραξη της επιφανειας. ------------------------- Θα σου συνιστουσα σε μελλοντικη αντικατασταση λαμπων, να δοκιμασεις στη θεση της day, την colour |
Ομορφ βαλε μια πλατι ομως
|
Παράθεση:
Δες το βιντεο ποστ #7 |
πολύ όμορφο!!! τα φυτά τέλεια και τα γκάπις εκτός που έχουν ωραία χρώματα έχουν και πολύ χαρούμενη κίνηση! μπράβο να το απολαμβάνεις
|
Παράθεση:
|
χαρμα οφθαλμων!
Μπραβο! |
πολυ ομορφο μπραβο!!
|
Παράθεση:
Πολυ ομορφο πραγματι! ;) |
μπραβο σου πολυ ομορφο είναι...
|
Πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board